Neler Yeni

Yardım Mobil cihazda uygulamalar açılıp kapanıyor

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya
Öncelikle Merhabalar;
Bugün sabah itibari ile Gmail Google vb. (Google nin uygulamaları dışındaki uygulamalarda dahil) açılıp direk kapanıyor. Benim telefonum Huawei P Smart 2019 babamınki Xiaomi Redmi Note 8 Pro bu sorun bu sabah ikimizin de telefonunda yaşanmaya başladı evdeki başka kişilerde yok bizim telefonların ortak özelliği Çin menşeli olmaları evdekilerin telefonları Çin menşeli değil. Bunu yaşayan başka birileri varmı yada nasıl çözebilirim.
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Telfonun un ayarlarından tüm verileri silince 3dk çalışıyor sonra tekrar bozuluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,964
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Öncelikle Merhabalar;
Bugün sabah itibari ile Gmail Google vb. (Google nin uygulamaları dışındaki uygulamalarda dahil) açılıp direk kapanıyor. Benim telefonum Huawei P Smart 2019 babamınki Xiaomi Redmi Note 8 Pro bu sorun bu sabah ikimizin de telefonunda yaşanmaya başladı evdeki başka kişilerde yok bizim telefonların ortak özelliği Çin menşeli olmaları evdekilerin telefonları Çin menşeli değil. Bunu yaşayan başka birileri varmı yada nasıl çözebilirim.
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Telfonun un ayarlarından tüm verileri silince 3dk çalışıyor sonra tekrar bozuluyor.
hiç öyle bir şey görmedim (redmi note 8 note 8 pro ve huawei p smart kullandım) wifi şifresini değiştirebilirsiniz belki başka biri uzaktan kontrol ediyordur

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç öyle bir şey görmedim (redmi note 8 note 8 pro ve huawei p smart kullandım) wifi şifresini değiştirebilirsiniz belki başka biri uzaktan kontrol ediyordur
Zaten bugün başladı sabah saatleri civarı bende ilk kez karşılaşıyorum wifi ile bir alakası yok hücresel veride de aynı telefonu kapatıp açtım çözülmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,820
Üyeler
171,459
Son üye
enwer
Top Bottom