Evt a31 çokta iyi bir telefon değil yalnış anlamanerden bakarım? yada desteklemiyo diyosa desteklemez demi daha yani : )
Nasıl oluyor?ama benim amacım oynamak değil zaten bi paket var ucuz onu almak : )
Bildiğim kadarıyla zaten Epic, Google Store çok fazla komisyon istediğinden kendi sitesinden indirtiyor. Ben böyle hatırlıyorum.Bende de destekliyor ama play storede yok.
Google'dan indirince çalışmıştı sen de dene bir böyle
Hiç duymamıştım. Ama sitesinden indirince de gelir öyle bir paket varsaarkdaşım telefondan bi paket aldı sadece telefon oyuncularına özel
5tl mi neydi güzel bi skin veriodu ondan indirmek istiyorum
Olay store'de destekleyen cihazlar da var ama büyük çoğunluğu desteklediği halde çıkmıyor dediğin gibiSiri cevaplıyor;
Benim de telefon özelliklerim destekliyor fakat Epic Games destekli cihazlar arasına almamış. Sadece RAM değil maalesef.
Bildiğim kadarıyla zaten Epic, Google Store çok fazla komisyon istediğinden kendi sitesinden indirtiyor. Ben böyle hatırlıyorum.
galiba herkes beni yanlıs anldı ben sitesinden indirdim epic gamesi fort idnirmek istiyodum desteklemiyo dediHiç duymamıştım. Ama sitesinden indirince de gelir öyle bir paket varsa
Olay store'de destekleyen cihazlar da var ama büyük çoğunluğu desteklediği halde çıkmıyor dediğin gibi