Mobil legend oyun arkadaşı

BLueSouL

80+
Reaksiyon skoru
29
Merhaba arkadaşlar akşamları stres atmak için bir kaç el oyun oynuyorum ama iyce sinir sahibi yapıyorlar.
Zevkine gırgır şamata yapabileceğim birkaç arkadaş arıyorum çok profesyonel değilim uzun süredir bu oyunu oynuyorum ama dediğim gibi akşam dan akşma bir kaç el bazen 3 günde vs tabi güzel ekip olursa muhtemel bu sayı artıcak şuan ligim epik tüm herolar var hesapta oynamak isteyen nick yada ıd yazarsa sevinirim

Reis akşam yazarım eskiden baya rank kasardim mistik bilmem kaç yıldız gördüm arada girelim

Yaş kaç

Merhaba arkadaşlar akşamları stres atmak için bir kaç el oyun oynuyorum ama iyce sinir sahibi yapıyorlar.
Zevkine gırgır şamata yapabileceğim birkaç arkadaş arıyorum çok profesyonel değilim uzun süredir bu oyunu oynuyorum ama dediğim gibi akşam dan akşma bir kaç el bazen 3 günde vs tabi güzel ekip olursa muhtemel bu sayı artıcak şuan ligim epik tüm herolar var hesapta oynamak isteyen nick yada ıd yazarsa sevinirim
Ulan benim 900-1000 arası maçım var daha herolarin yarısını acamamisimdir sen nasıl hepsini açtın

Kanki en az 50 tane oyun görevlerinden yada şanslı çarktan çıkarmışımdır gerisini ni oyun parasıyla aldım oyuna ilk başladığımda para yatırmıştım sadece star kostümü için onun dışında para yatırmadım pek ben maçım fazla yılımda fazla 8 yıl olmuştur belki daha fazla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

32 olcak

Geri