msirinduru
80+
- Reaksiyon skoru
- 1

Tamamen kendi tasarladığım bu idle/farm türündeki oyunda, oyuncular kendi çiftliklerini yönetiyor; inek, koyun, domuz ve tavuk gibi hayvanları besleyerek seviye atlatıyor ve üretimlerini artırıyor. Her hayvanın kendine özel üretimi (süt, yün, deri, yumurta) bulunuyor ve oyuncular zamanla çiftliklerini büyütüp daha verimli hale getirebiliyor.
Oyun içerisinde coin ve yem sistemiyle dengeli bir ekonomi yapısı kuruldu. Coin ile marketten yem satın alınabiliyor, hayvanlar beslendikçe üretim kapasitesi artıyor. Tüm kullanıcı verileri Firebase Firestore üzerinde güvenli şekilde saklanıyor ve Google hesabı ile hızlı giriş yapılabiliyor.

Bu projede yalnızca oyun mekaniğini değil, aynı zamanda backend mimarisi, veri yönetimi ve kullanıcı deneyimini de baştan sona ben geliştirdim. Hedefim, oyunculara hem rahatlatıcı hem de ilerleme hissi veren bir üretim deneyimi sunmak.

Şu anda kapalı test sürecindeyim ve geri bildirimler benim için çok değerli. Oyun dünyasında yeni bir şeyler inşa etmeye çalışan bağımsız bir geliştirici olarak, desteğiniz ve yorumlarınız büyük fark yaratıyor.

Sizlerin önerileri ile uygulamamı geliştirmek istiyorum başka neler eklenebilir hangi sorunlar düzeltilebilir başka ne özellikler eklenebilir gibi tüm yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim test sürecine katılmak isterseniz e posta adresinizi iletebilirsiniz.