Neler Yeni

Yardım Mobil Veri'yi PC'de kullanmak

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ev internetim iyi olmadığı için ve ailemi de interneti yükseltmeye ikna edemediğim için mobil verimi (Türk Telekom 20GB) PC'ye bağlayıp o şekilde oyun oynasam sorun olur mu? Valorant'ta 4 el derecesiz attım ortalama 200Mb gitti. Bu durum başka oyunlarda değişir mi? İnternet paketim çok çabuk tükenir mi? Hardcore bir şekilde 4-5 saat aralıksız oynamıyorum online oyun, hatta çok nadiren oynuyorum.

Bura.K

80+ Silver
Bu durum başka oyunlarda değişir mi?
Değişir.
İnternet paketim çok çabuk tükenir mi?
Bilgisayarınızın arkasındaki hizmetler de internet tüketeceği için Telefona kıyasla bir tık daha fazla tüketecektir.
Hardcore bir şekilde 4-5 saat aralıksız oynamıyorum online oyun, hatta çok nadiren oynuyorum.
20 GB'nin yeteceğini düşünüyorum.

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
usta güncellemeler 1-2 gb onları nasıl yapcan? ve ping iyi mi? ben yaptığımda cok ping oluyordu

Satriani

80+ Bronze
20GB işe yarar bi internet ama mobilde olduğundan daha hızlı tükeniyor, oyun değil ama internet üzerinden bi' kaç şey yapmak için kullandığım bi' sefer bunu fark etmiştim.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değişir.

Bilgisayarınızın arkasındaki hizmetler de internet tüketeceği için Telefona kıyasla bir tık daha fazla tüketecektir.

20 GB'nin yeteceğini düşünüyorum.
Ne kadar değişir peki? PC'de sadece ve sadece oyun açık olacak. Ama R6 falan girerken tabii ki Steam de açık kalmalı. Bu ne kadar büyük bir etki yaratır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

20GB işe yarar bi internet ama mobilde olduğundan daha hızlı tükeniyor, oyun değil ama internet üzerinden bi' kaç şey yapmak için kullandığım bi' sefer bunu fark etmiştim.
Video izlerken falan daha çok yiyor evet ama oyunda nedense çok az tüketiyor.

usta güncellemeler 1-2 gb onları nasıl yapcan? ve ping iyi mi? ben yaptığımda cok ping oluyordu
Full benim mobili kullanmayacağım. Sadece oyuna gireceğim zaman mobile geçeceğim, oyundan çıkınca ev internetine döneceğim.

Bura.K

80+ Silver
Video'da daha fazla veri alışverişi oluyor.
Ne kadar değişir peki? PC'de sadece ve sadece oyun açık olacak. Ama R6 falan girerken tabii ki Steam de açık kalmalı. Bu ne kadar büyük bir etki yaratır?
R6 maç başına 50 MB civarı bir şey tüketiyor. Diğer kullanımları sayarsak maksimum 60-70 MB tüketir her maç.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Video'da daha fazla veri alışverişi oluyor.

R6 maç başına 50 MB civarı bir şey tüketiyor. Diğer kullanımları sayarsak maksimum 60-70 MB tüketir her maç.
Çok teşekkürler. Steam arkada açık kalsa hiçbir güncelleme falan yapmadan, o şekilde 60-70 olur dediniz değil mi?

Satriani

80+ Bronze

Full benim mobili kullanmayacağım. Sadece oyuna gireceğim zaman mobile geçeceğim, oyundan çıkınca ev internetine döneceğim.
Sadece oyuna gir-çık olduğu zaman o kadar da sıkıntı olmaz bence de.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Çok teşekkürler herkese. Ben hep bir el atsam 1GB biter diye ev internetiyle 1000ms oynuyordum oyunları... Meğer ne boş acı çekmişim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,402
Üyeler
164,835
Son üye
AMJM
Top Bottom