isimsizüye
80+ Gold
mobile girince aynı sorun bendede Var Casper P1
Son bakımdan sonra daha kötü oldu.Mobilde masaüstü modunda kullanmama rağmen öyle bir sorun yaşamadım nen.
Opera'ya geçiş yaptım ve chrome'dan daha iyi forumda gezerken.Son bakımdan sonra daha kötü oldu.
Farklı tarayıcılar ile de deniyim.
Billader sen ekran kartı konusununda sizinle alakalı diyosun. Neden biseyi kabul edemiyorsun ya.bende sorun yok sizinle alakalı bişey
Google Chrome patlamış zaten bende şuan mobil veri kullanıyorum. Daha sonra deniyim buraya paylaşırım.Mobilde masaüstü modunda kullanmama rağmen öyle bir sorun yaşamadım nen.
seçilmiş kişimiyim bana olmuyor demekki sizde bişey var olmayan şeyi neden kabulleneyım sıkıntılımısın?Billader sen ekran kartı konusununda sizinle alakalı diyosun. Neden biseyi kabul edemiyorsun ya.
Google Chrome bende patlamış.Opera'ya geçiş yaptım ve chrome'dan daha iyi forumda gezerken.
Tamam da sorun yaşayan var ise sorunsuz değildir.seçilmiş kişimiyim bana olmuyor demekki sizde bişey var olmayan şeyi neden kabulleneyım sıkıntılımısın?
Bir süre bende masaüstü modunda kullanıyım sorun çıkarsa bilgilendirim.Alıntıyı görüntüle
Bu moddayım Mate 9 gibi eski denebilecek bir cihazda bile sorun yaşamadım.
Allah kolaylık versin hocam. O nasıl mesaj kutusu.Alıntıyı görüntüle
Bu moddayım Mate 9 gibi eski denebilecek bir cihazda bile sorun yaşamadım.
bende yok ben kendım ıcın dıyorum zaten derdin ney benımle anlamadım engellememı ıstıyorsunTamam da sorun yaşayan var ise sorunsuz değildir.
Engelle.bende yok ben kendım ıcın dıyorum zaten derdin ney benımle anlamadım engellememı ıstıyorsun