MODARETÖRDEN ŞİKAYETÇİYİM

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
12
Donanım Arşivi forumlarından sistem önerisi istdeim, Utku Eymen Tahsin ALPER adındaki moderatör bana Rtx 5080 ve ryzen 5 5600 sistem önerdi. İtopyaya gittiğimde sistemin çalışmayacağını, darboğaz yapacağını söylediler. Anladığım kadarıyla işlemci zayıfmış. Aylarca buna göre para biriktirdim fakat daha sonra hayal kırıklığına uğradım. Editörüm ve iyi bir sisteme ihtiyacım var. Lütfen Utku Eymen Tahsin ALPER isimli moderatöre gerekilen ceza verilsin.

Allah başka dert vermesin...

Donanım Arşivi forumlarından sistem önerisi istdeim, Utku Eymen Tahsin ALPER adındaki moderatör bana Rtx 5080 ve ryzen 5 5600 sistem önerdi. İtopyaya gittiğimde sistemin çalışmayacağını, darboğaz yapacağını söylediler. Anladığım kadarıyla işlemci zayıfmış. Aylarca buna göre para biriktirdim fakat daha sonra hayal kırıklığına uğradım. Editörüm ve iyi bir sisteme ihtiyacım var. Lütfen Utku Eymen Tahsin ALPER isimli moderatöre gerekilen ceza verilsin.

Önerme yanlış evet ama monitörün 1080p mi?

hangi mod oluyor bu

Oyun oynayacaksan grafikleri yükseltmen lazım. Ama arkadaşın önerdiği mantıklı değil. Konu açtığınız mi almadan?
farklı hesabım vardı sonra durumu anlatınca banladılar sanırım dalga geçtiler benimle bende bu hesabı açtım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi mod oluyor bu
adı Utku Eymen Tahsin ALPER di başka bişey hatırlamıyorum unutmasın diye 3 isim koymuş annesi babası

Konu aç, yardımcı olalım sistem hakkında.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,035
Üyeler
189,202
Son üye
pato384