3600 o 5600x seçeneği de vardı onu söyledim13k'dı
3600 o 5600x seçeneği de vardı onu söyledim13k'dı
3600'dü.13k'dı
Yüksek ihtimal bende öyle düşünüyorum.5600x kullanılmaz büyük ihtimal 11400f olucaktır.
Elimde ki kasayı satarsam alırım büyük ihtimal birinden borç da alabilirim. Ayın kaçında çıkacağı belli değil herhalde?3600'dü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüksek ihtimal bende öyle düşünüyorum.
Değilmiş sadece bu ay olduğu belli. 15 gün kaldı ayın bitmesine zaten. Nasıl sığdıracaklar bilemiyorum. Sözde herkes sistem çıkarıcak bu ay.Elimde ki kasayı satarsam alırım büyük ihtimal birinden borç da alabilirim. Ayın kaçında çıkacağı belli değil herhalde?
Önceki ay 3 tane sistem çıkacaktı bu ay a sarktı hepsi.Değilmiş sadece bu ay olduğu belli. 15 gün kaldı ayın bitmesine zaten. Nasıl sığdıracaklar bilemiyorum. Sözde herkes sistem çıkarıcak bu ay.
PC hocası bu ay 3 tane çıkarıcam dedi dünDeğilmiş sadece bu ay olduğu belli. 15 gün kaldı ayın bitmesine zaten. Nasıl sığdıracaklar bilemiyorum. Sözde herkes sistem çıkarıcak bu ay.
Konteyner sıkıntısından dolayı diye biliyorum. Daha önceden duymazdım yılbaşından beri konteyner sıkıntısı varmış.Önceki ay 3 tane sistem çıkacaktı bu ay a sarktı hepsi.
Öncesinde de vardı nakliye problemi var. Vok friday içinde vardı 1 ay ertelenmişti o kasa.Konteyner sıkıntısından dolayı diye biliyorum. Daha önceden duymazdım yılbaşından beri konteyner sıkıntısı varmış.
Bu kadar değildi sanki hocam. Önceden duymazdım şimdi hep duyuyorum.Öncesinde de vardı nakliye problemi var. Vok friday içinde vardı 1 ay ertelenmişti o kasa.
Vardı Eylül de nakliye problemi çok artmıştı şu anda mining azalsada nakliye masrafı var hala. O gemi konteynerlar da olmasa üründe gelmez yani istedikleri fiyatı biçebilirler.Bu kadar değildi sanki hocam. Önceden duymazdım şimdi hep duyuyorum.
abi wattman hatası oluyormuş5600x ve b550 var ise müq değilse normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınabilir ama
Evet düşük ihtimal de olsa %1'de olsa yaşayan kişiler var ama dert edilecek kadar olacağını sanmıyorum garantiye vs gönderirsiniz olmazsa tabi zaten böyle bir sıkıntı olmayadabilir.abi wattman hatası oluyormuş
yine de alınmalı mı 6600xt de
Her zaman olan bir şey değil. Bende ondan bir tık korkuyorum ama uv ile çözülebilirabi wattman hatası oluyormuş
yine de alınmalı mı 6600xt de