6600xtAlıntıyı görüntüleArkadaslar bugun attigi videonun yorumlarina bakiyordum bi arkadas sormus ne zaman cikacagini ama parcalar hakkinda bilgisi olan var mi ?
hayırlı olsun ama sanıyorum onun sistem arada kaynayabilir @Abdullah Hacıgül ' de o tarihlerde yapacaktır. Daha erken muhtemelen. Genele bakıldığında @Abdullah Hacıgül daha fp sistemler çıkarıyor diyilebilir.Alıntıyı görüntüleArkadaslar bugun attigi videonun yorumlarina bakiyordum bi arkadas sormus ne zaman cikacagini ama parcalar hakkinda bilgisi olan var mi ?
Abdullah reisin daha saglam f/p yapacagina hepimiz eminiz ama kral tarih vermiyor kihayırlı olsun ama sanıyorum onun sistem arada kaynayabilir @Abdullah Hacıgül ' de o tarihlerde yapacaktır. Daha erken muhtemelen. Genele bakıldığında @Abdullah Hacıgül daha fp sistemler çıkarıyor diyilebilir.
O fiyata almam hocam suan piyasa dusme egilimindeİ5 11400F 3060Tİ 15.999 TL GELSE
Aslında daha da düşmesi lazım ekran kartlarının ama... neyse... ethereumdan 3060 lhr versiyonuyla aylık 250-300₺ gibi komik kar kazancı geliyor artık.Abdullah reisin daha saglam f/p yapacagina hepimiz eminiz ama kral tarih vermiyor ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
O fiyata almam hocam suan piyasa dusme egiliminde
bence yükseliyor ama sen bilionAbdullah reisin daha saglam f/p yapacagina hepimiz eminiz ama kral tarih vermiyor ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
O fiyata almam hocam suan piyasa dusme egiliminde
ModArtPC genelde yüksek bütçeli şeylerle ilgili bir kanal ve sen altınla uğraşsan bakırdan anlar mısın?hayırlı olsun ama sanıyorum onun sistem arada kaynayabilir @Abdullah Hacıgül ' de o tarihlerde yapacaktır. Daha erken muhtemelen. Genele bakıldığında @Abdullah Hacıgül daha fp sistemler çıkarıyor diyilebilir.
inşallahAbdullah reis bugun 15bin küsür 3070 kart paylasti duseceginiz dusunuyorum dostum
Nasıl yani anlamadım kardeşim.ModArtPC genelde yüksek bütçeli şeylerle ilgili bir kanal ve sen altınla uğraşsan bakırdan anlar mısın?
İşte durum bu.