Neler Yeni

MODART-MA1 PC'yi önerir misiniz??

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kardeşim Allah aşkına ne köklü firması ne tercih edilmesi adamlar bunların yüzüne bile bakmıyor sen ne diyorsun 7 ay almanya da kaldım ben ne palit ne biostar vesaire gördüm mağazalar da türkiye de ucuz diye tercih ediliyor.
Tercih edilmediği için ucuz. :)
Ben sadece Gamegaraj'ın Palit , Inno3d kullandığını görüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
eymen karabacak
Kardeşim Allah aşkına ne köklü firması ne tercih edilmesi adamlar bunların yüzüne bile bakmıyor sen ne diyorsun 7 ay almanya da kaldım ben ne palit ne biostar vesaire gördüm mağazalar da türkiye de ucuz diye tercih ediliyor.
bencede haklısın ekran kartı kralı asus dur

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,694
İsim
Enes Koç
Tercih edilmediği için ucuz. :)
Ben sadece Gamegaraj'ın Palit , Inno3d kullandığını görüyorum.
Teknobiyotik kullanıyor ve benzeri ucuza stoklu sistem satan yerler de kullanıyor sinerji vesaire ama öyle diyorsan ucuz kartları önerin bakalım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Palit düşük segmentte de yüksek segmentte de her türlü iyi. Asustan ve msi dan daha iyi.
Çünkü msi 3080 12000 lira, Palit 8500.

8000 liraya msi 2070 alabilirken 6500 liraya 2070s alabilirsin.

Sizin için bu farklar düşük mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknobiyotik kullanıyor ve benzeri ucuza stoklu sistem satan yerler de kullanıyor sinerji vesaire ama öyle diyorsan ucuz kartları önerin bakalım.
Ucuz ve kaliteli kartlar

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,694
İsim
Enes Koç
Kralından değil mevzu türkiye de ucuz kartları kaliteli algısı oluşturuyorlar kardeşim kaliteli falan değil onu bir anlayın satış rakamları yurt dışında yok denecek kadar azdır kimse yüzüne bile bakmaz ama bizim ülke de böyle bir algı oluşmuş.

Nachi

80+ Platinum

Klavye mouse hediyesi de var.
MSİ b460m pro anakart
Ssd yi başka yerden al Patriot burst
hep patriot öneriliyor ben ayrı alamayacağım için sistemi alınca testlerini yaparım iyiyse iptale gerek kalmaz

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
kullanıcısıyım sorun varsa sorabilirsin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hep patriot öneriliyor ben ayrı alamayacağım için sistemi alınca testlerini yaparım iyiyse iptale gerek kalmaz
Aga sen kendini siper etme gerek yok. İşini sağlama al. Technopatta geçen 2 gün önce falan konu açtım. Dediği şu oldu :
3 kere şans verdim üçünde de bozuldu

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,694
İsim
Enes Koç
Palit düşük segmentte de yüksek segmentte de her türlü iyi. Asustan ve msi dan daha iyi.
Çünkü msi 3080 12000 lira, Palit 8500.

8000 liraya msi 2070 alabilirken 6500 liraya 2070s alabilirsin.

Sizin için bu farklar düşük mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ucuz ve kaliteli kartlar
Fiyatı baz almayalım hocam yurt dışı sitelerine baktığımız zaman bu kartların dolar euro bazında fiyatları yakın yoksa orda da bi kart 1000 euro öbürü 600 euro olsa millet neden pahalı olanı alsın, ben kendi ekran kartımı 2350 liraya aldım şuan 4500 lira tabi ki verilmez ama arkadaşın attığı sistem hem 500 TL Daha ucuz hem asus tuf ekran kartı ve asus anakart var, kasa psu daha iyi m2 ssd var ona rağmen sırf i5 için önerdiği sisteme bak yazık günah yarın bir gün işlemcisini satar 3600x takar vesaire devam eder yoluna onu anlamıyorum ben yoksa herkesin kendi bütçesi düşüncesi.

Top Bottom