o değil mecburum ondan ama illa patriot diyorsan ikna etmeye çalışırım
@Caner Kösedağ
@Caner Kösedağ
Neden alınmasın açıklarmısın?sence intel artık alınır mı??
AMD Fanboy arkadaş galiba.Neden alınmasın açıklarmısın?
Öyle gözüküyor.AMD Fanboy arkadaş galiba.
intel devri benim için bitti beyler cok intel işlemci kullandım amd denemek istiyorumintel devri bitti.
Senin için bitti diye başkası kullanamaz mı?intel devri benim için bitti beyler cok intel işlemci kullandım amd denemek istiyorum
Size kalmış hocam daha düşük performans almak isterseniz alabilirsiniz AMD.intel devri benim için bitti beyler cok intel işlemci kullandım amd denemek istiyorum
1-işlemci sık değiştirilen bir parça değilFiyatı baz almayalım hocam yurt dışı sitelerine baktığımız zaman bu kartların dolar euro bazında fiyatları yakın yoksa orda da bi kart 1000 euro öbürü 600 euro olsa millet neden pahalı olanı alsın, ben kendi ekran kartımı 2350 liraya aldım şuan 4500 lira tabi ki verilmez ama arkadaşın attığı sistem hem 500 TL Daha ucuz hem asus tuf ekran kartı ve asus anakart var, kasa psu daha iyi m2 ssd var ona rağmen sırf i5 için önerdiği sisteme bak yazık günah yarın bir gün işlemcisini satar 3600x takar vesaire devam eder yoluna onu anlamıyorum ben yoksa herkesin kendi bütçesi düşüncesi.
Size kalmış hocam daha düşük performans almak isterseniz alabilirsini
zaten aysonu alacağım hoşuma gıtmesse DA sistem tekrar buna yönelirimhocam Abdullah abinin yeni sistemini bekleyin
NİYE BİTECEKMİŞintel devri bitti.
Aynen kardeşim aynen sana palitinle mutluluklar dilerim.1-işlemci sık değiştirilen bir parça değil
2-Palit Asus tuf serisinden daha iyi, soğutma anlamında da fiyat anlamında da
3-10400F 3500xi tokatlar.
Lütfen yanlış yönlendirmeyin.
Aynen. Hani bile bile düşük performanslı işlemci alan da ne bilim cahil işteSize kalmış hocam daha düşük performans almak isterseniz alabilirsiniz AMD.
1-CahilsinAynen kardeşim aynen sana palitinle mutluluklar dilerim.
Ayrıca işlemci değişimi de tamamen kullanıcıya kalmış isteyen istediği zaman değiştirebilir.