Bende de aynısıGecen hafta cuma satısa cıkmıstı, merak ettim de pc'si teslim edilen var mı? Benim ki 3 gundur faturalanıyor.
Kral trabzondayım bi de 3 gunde geliyor buraya kargo ya, ilk defa dert tasa olmadan oyun oynicam bekleyemiomBende de aynısı
Bende Eskişehir deyim galiba ilk yakınları gönderirler diye tahmin ediyorum İstanbul içi öncelik diyeKral trabzondayım bi de 3 gunde geliyor buraya kargo ya, ilk defa dert tasa olmadan oyun oynicam bekleyemiom
Müsait isen bir ara istersen ben isteyim müsait değilim yardımcı olurlar sonucu bana da bildirir isen sevinirimKral trabzondayım bi de 3 gunde geliyor buraya kargo ya, ilk defa dert tasa olmadan oyun oynicam bekleyemiom
dun aradım haftasonuna denk geldigi icin pc toplanmamıs dediler bu hafta ici kargoya verirler dendi, bugun de aradım yarın veya bugun buyuk olasılıkla kargoya verilir denildiBende Eskişehir deyim galiba ilk yakınları gönderirler diye tahmin ediyorum İstanbul içi öncelik diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müsait isen bir ara istersen ben isteyim müsait değilim yardımcı olurlar sonucu bana da bildirir isen sevinirim
kanka bence hazır olan veriliyordur direkt kargoya kargo firması dagıtır hangisi nereye gitcekse sırayla yapmazlarBen olsam ilk uzak yerlere kargolardım herkese hemen hemen aynı gün ulaşsın diye
hazır olan verilir kargoya en mantıklısı bu, önce istanbuldakileri verelim kargoya demek mantıksız benceSipariş sırasına göre kargolanıyor diye biliyorum
şehir ner2benimki dağıtımda asıl konuda teslim edilen birkaç kişi gördüm
Ankaraşehir ner2
hayırlı olsun benim 3-4 gunum daha varAnkara