Neler Yeni

Modart pc stok bitti

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
alamadom cildiracagim lan

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Gürkan
alamadım sepete ekleye bastım eklemedi kac defa saka mi bu ya

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
Tr nin fakirlik seviyesi ne olurdu biz de avrupadaki insanlar gibi istediğimiz zaman alabilseydik anca indirimde alabiliyoruz onu da piyango gibi kim hızlıysa alıyor

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
Abi şu al satçılar gerçekten çok sinir bozuyor. Forumda bir sürü "bunu kaça satarım ?" Vb mesajlar gördüm. Fakir insana bir şey bırakmıyolar. Dedim inşallah alırım. Bir daha bunun gibisi zor gelir. Olmadı

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Stok bitmesi umrumda değil de. Sepete eklediğim onay aldığım ürünü nasıl sepetten silebiliyorlar. Garip olan bu. Ben yeşil tiki gördüm sepete ekledim. Sepette 1 sayısını gördüysem. Ben o sistemi aldım demektir arkadaş bu nedir.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Saat 8-10 arası bence F5 programı kurun iki sisteme de problem olanları tekrar satmak için yine koyuyorlar diye biliyorum stoklara

Aliyılmaz

80+ Bronze
Abi şu al satçılar gerçekten çok sinir bozuyor. Forumda bir sürü "bunu kaça satarım ?" Vb mesajlar gördüm. Fakir insana bir şey bırakmıyolar. Dedim inşallah alırım. Bir daha bunun gibisi zor gelir. Olmadı
onlar almasa başka al satçılar alacak ve buna karşı gelinecek bi sistem yoksa suçlusu insanlar değil mağazadır

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Stok bitmesi umrumda değil de. Sepete eklediğim onay aldığım ürünü nasıl sepetten silebiliyorlar. Garip olan bu. Ben yeşil tiki gördüm sepete ekledim. Sepette 1 sayısını gördüysem. Ben o sistemi aldım demektir arkadaş bu nedir.
Kredi kartı aşamasına geldiğiniz zaman sistem size revize oluyor. Onun haricinde sepette kredi kartı bile yazarken siliniyor.

Top Bottom