-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Bu sistemin işlemcisini R5 2600x yapıp anakartı gigabayt b450m s2h yapılıp kasayı Corsair Delta RGB yapılsa daha iyi olur değilmi?Güzel sistem alınır özelleştirerek 6300TL'ye
anakart s2h ssd as340 kasa spec delta ile 6.5k civarı tutuyor ve o şekilde alınabilir oluyor. Bence iyiModArt PC yaklaşık olarak 5 dakika önce bir sistem paylaştı. Sizce nasıl olmuş bence kasa değiştirilirse alınabilir. Sistem bu.
Evet hocam sen soruyordun bugün bu sistemi alabilirsin o 2060 sistemden çok daha uygun fiyatlı ssd'yi araştırıp almanı öneririm işlemciyi r3 3100 de yapabilirsin sana kalmışBu sistemin işlemcisini R5 2600x yapıp anakartı gigabayt b450m s2h yapılıp kasayı Corsair Delta RGB yapılsa daha iyi olur değilmi?
Bende bilmiyorum hangisi daha iyi olduğunu bende merak ediyorumÖzelleştirme seçeneklerinde THICC II ve THICC III var 5600 XT için onlar ne anlama geliyor?
THİCC III 3 fanlı öbürküsü 2 fanlı 3 fanlı olan bir tık daha iyi soğutur o kadar aralarında başka bir fark yok.Özelleştirme seçeneklerinde THICC II ve THICC III var 5600 XT için onlar ne anlama geliyor?
Fan sayısıÖzelleştirme seçeneklerinde THICC II ve THICC III var 5600 XT için onlar ne anlama geliyor?
Çok mantıklı keşke dikkatli baksaydım.THİCC III 3 fanlı öbürküsü 2 fanlı 3 fanlı olan bir tık daha iyi soğutur o kadar aralarında başka bir fark yok.
Hocam aslında benim daha sistem almama 1buçuk hafta var.1buçuk hafta içerisinde donanım arşivi yeni bir PC toplayabilir diye düşünüyorum sence 1buçuk hafta içinde yeni bir PC toplama videosu gelirmi?Evet hocam sen soruyordun bugün bu sistemi alabilirsin o 2060 sistemden çok daha uygun fiyatlı ssd'yi araştırıp almanı öneririm işlemciyi r3 3100 de yapabilirsin sana kalmış