Neler Yeni

📢 Modart PC Yeni Sistem Çıktı RX 6600📢

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
şu yorumu yaklaşık 3-4 senedir görüyorum sadece dolar:xx kısmı değişik...

dolar sürekli çıkıyor bazen hızlı bazen yavaş ama çıkıyor ihtiyacımız olanı alalım günün piyasa fiyatlarına bakıp
Kalitede düştü ama fark ettiysen kalite düşüyor fiyat artıyor 1.5/2 ayda yaklaşık 1000 TL zam yemiş sadece 7600x işlemci diğer parçaları söylemiyorum bile gün geçtikçe fiyatlar artıyor kalite fiyat performans yerini sadece fiyat performans a bırakıyor

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Daha iyisinin zaten olması dışında sorun yok

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
FİYAT AVANTAJI YOK BU SEFER EVET GAMİNG GEN DE KASA PSU DAHA KALİTELİ OLAN VAR FAKAT BU SİSTEMİN BANA GÖRE AVANTAJI FAİZSİZ TAKSİT İMKANI OLMASI ONUN DIŞINDA PEK ESPRİSİ YOK TAKSİTLE ALMAK İSTEYENLER İÇİN ALTERNATİF BİR SİSTEM OLABİLİR FAİZSİZ ÇÜNKÜ

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
MCA
12100f ve 5500 ile çıkan sistemleri anlamıyorum. Çıkar kardeşim 5600 12400f fiyatıda 1k fazla olsun. F/P diye diye bütün 12100f 5500 leri millete sattılar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Berbat hemde 150 stokla sınırlı demiş,Allah razı olsun.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
FİYAT AVANTAJI YOK BU SEFER EVET GAMİNG GEN DE KASA PSU DAHA KALİTELİ OLAN VAR FAKAT BU SİSTEMİN BANA GÖRE AVANTAJI FAİZSİZ TAKSİT İMKANI OLMASI ONUN DIŞINDA PEK ESPRİSİ YOK TAKSİTLE ALMAK İSTEYENLER İÇİN ALTERNATİF BİR SİSTEM OLABİLİR FAİZSİZ ÇÜNKÜ
Bize niye bağırıyorsun ya 🤣

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,084
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
tm ab bağırma :(
Şu sistem çok uzun süredir 12 civarıydı zaten ya özel videoluk falan bir şey göremedim ben.

Top Bottom