Halihazırda 11,999 a güzel bileşenli gaming gende var kanka12.500 e 6600lü bi powerboost veya rampage kasa gelir tamamdır
Halihazırda 11,999 a güzel bileşenli gaming gende var kanka12.500 e 6600lü bi powerboost veya rampage kasa gelir tamamdır
Kalitede düştü ama fark ettiysen kalite düşüyor fiyat artıyor 1.5/2 ayda yaklaşık 1000 TL zam yemiş sadece 7600x işlemci diğer parçaları söylemiyorum bile gün geçtikçe fiyatlar artıyor kalite fiyat performans yerini sadece fiyat performans a bırakıyorşu yorumu yaklaşık 3-4 senedir görüyorum sadece dolar:xx kısmı değişik...
dolar sürekli çıkıyor bazen hızlı bazen yavaş ama çıkıyor ihtiyacımız olanı alalım günün piyasa fiyatlarına bakıp
büyük yazma bro yanlış anlaşılıyor sonraFİYAT AVANTAJI YOK BU SEFER EVET GAMİNG GEN DE KASA PSU DAHA KALİTELİ OLAN VAR FAKAT BU SİSTEMİN BANA GÖRE AVANTAJI FAİZSİZ TAKSİT İMKANI OLMASI ONUN DIŞINDA PEK ESPRİSİ YOK TAKSİTLE ALMAK İSTEYENLER İÇİN ALTERNATİF BİR SİSTEM OLABİLİR FAİZSİZ ÇÜNKÜ
Farkında değilim knka yabüyük yazma bro yanlış anlaşılıyor sonra
Bize niye bağırıyorsun yaFİYAT AVANTAJI YOK BU SEFER EVET GAMİNG GEN DE KASA PSU DAHA KALİTELİ OLAN VAR FAKAT BU SİSTEMİN BANA GÖRE AVANTAJI FAİZSİZ TAKSİT İMKANI OLMASI ONUN DIŞINDA PEK ESPRİSİ YOK TAKSİTLE ALMAK İSTEYENLER İÇİN ALTERNATİF BİR SİSTEM OLABİLİR FAİZSİZ ÇÜNKÜ
tm ab bağırmaFİYAT AVANTAJI YOK BU SEFER EVET GAMİNG GEN DE KASA PSU DAHA KALİTELİ OLAN VAR FAKAT BU SİSTEMİN BANA GÖRE AVANTAJI FAİZSİZ TAKSİT İMKANI OLMASI ONUN DIŞINDA PEK ESPRİSİ YOK TAKSİTLE ALMAK İSTEYENLER İÇİN ALTERNATİF BİR SİSTEM OLABİLİR FAİZSİZ ÇÜNKÜ