Neler Yeni

Modart Santos sistem alınmaz peki neden?

Ps4cü35

80+ Bronze

ürünün satışı yok

2.dediginiz yanlış gamegarajdan çok fazal ürün alan var bir sıkıntısı yok güvenerek tüm forum üyelerine öneriyoruz bu zamana kadar forum üyelerinden bir şikayet gelmedi
Ürünün satışı yok ama kasım ayında gelme ihtimali var gelmezse de gider söylerim zaten böyle böyle alırım o fiyattan

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
Daha uzun ömürlü kullanım için modart diyorsun yani? Peki alalım. Seni dinleyelim bi dostum vatandan aldı gayet memnun makina gibi oynuyor ben bundan dolayı vatana sıcak bakıyordum diğer markalar hıyar gönderirse ne olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

B650mr ile özelleştirilmiş hali 42.000₺ 32 gb ram hemde.
Hocam vatan kazık bı marka hiç gerek yok boşu boşuna oradan bir şey almaya müşteri memnuniyeti de yerlerde zaten lütfen biraz daha araştırma yapıp öneri vs. Verin insanlara

Ps4cü35

80+ Bronze
Hocam vatan kazık bı marka hiç gerek yok boşu boşuna oradan bir şey almaya müşteri memnuniyeti de yerlerde zaten lütfen biraz daha araştırma yapıp öneri vs. Verin insanlara
Kanka kazık diyon dediğimi açıkla bana?

Monitörü ordan alcam monitörü Kasım 3 de almaya gidicem almaya gitmişken bakıcam sistemlere güzel f/p sistem bulamazsam modart alıcam mantıklı mı sence?

Son düzenleme:

Ps4cü35

80+ Bronze
Kanka kazık diyon dediğimi açıkla bana?

Monitörü ordan alcam monitörü Kasım 3 de almaya gidicem almaya gitmişken bakıcam sistemlere güzel f/p sistem bulamazsam modart alıcam mantıklı mı sence?
Mantıklı degıl mı

Top Bottom