Neler Yeni

Vatan mı? GameGaraj mı?

Ps4cü35

80+ Bronze
Şahsen bu konfigürasyonlarla alınacaksa vatan ancak konfigürasyon yada benzer sistemlere göre seçenekler değişebilir.
Ya bro açık konuşayım ben para veririm ama ederi kadar veririm bişeyi 42 e veriyorlarsa ben gidip aynısını 47 e almam Kaç fps farketcek 100 fps mi farkedecek farkedecekse GRAM umrumda değil çünkü haftada 2-3 saat oynayacağım zaten öyle şeylere takılmam.
Benim savunmam bu yanlış mıyım?

hayriye

80+ Bronze
Ekran kartı Galax üç fanlı olsun falan istersen 44e çıkabiliyorsun işin içinden hep ayrı ayrı yerlerde toplama tabi ve taksit imkanını bilmiyorum. 2 fanlı Galax istersen 42ye bitiyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bro açık konuşayım ben para veririm ama ederi kadar veririm bişeyi 42 e veriyorlarsa ben gidip aynısını 47 e almam Kaç fps farketcek 100 fps mi farkedecek farkedecekse GRAM umrumda değil çünkü haftada 2-3 saat oynayacağım zaten öyle şeylere takılmam.
Benim savunmam bu yanlış mıyım?
En temizi Vatandakini almak o zaman çünkü Asus ekran kartı da muazzam değil

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ekran kartı Galax üç fanlı olsun falan istersen 44e çıkabiliyorsun işin içinden hep ayrı ayrı yerlerde toplama tabi ve taksit imkanını bilmiyorum. 2 fanlı Galax istersen 42ye bitiyor :D

şuanda sınıfının en iyilerinden (2 fanlılar arasında ancak trde fazladan para verilmez verende fantezisine verir)

buda ayrı bi seçenek sana kalmış ben 42k ya alır kalan paraylada ekipman alırım dersen vatana bak 44k verir kalanını ekipman dersen bunada bakabilirsin

1729540780832.png

Ps4cü35

80+ Bronze

Yoh bea ne toplucam ablacım selam aleykum bana bı 1440p 180hz asus pivot monitör ver tamam mı he bide şu 4070sli b650mr lı kasayı veriver tamammm ne zaman geleyım haftaya geleyım sonra inventustan soğutucumuda alayım sonra gideyim eve takayım sonra Windows kurulumu sonra driver kurulumu sonra bitti gitti işte la:d

şuanda sınıfının en iyilerinden (2 fanlılar arasında ancak trde fazladan para verilmez verende fantezisine verir)

buda ayrı bi seçenek sana kalmış ben 42k ya alır kalan paraylada ekipman alırım dersen vatana bak 44k verir kalanını ekipman dersen bunada bakabilirsin

Alıntıyı görüntüle
42k veririm vatana
1K Razer mouse
730₺ votka t60 klavye
Bitti gitti.

hayriye

80+ Bronze
Yoh bea ne toplucam ablacım selam aleykum bana bı 1440p 180hz asus pivot monitör ver tamam mı he bide şu 4070sli b650mr lı kasayı veriver tamammm ne zaman geleyım haftaya geleyım sonra inventustan soğutucumuda alayım sonra gideyim eve takayım sonra Windows kurulumu sonra driver kurulumu sonra bitti gitti işte la:d

42k veririm vatana
1K Razer mouse
730₺ votka t60 klavye
Bitti gitti.
En mantıklısı 1K lık Razer mouse randımanlı olmayabilir Sıcak fırsatlarda Thorne Paw 3395 sensörlü kablosuz mouse var bir bakın istersen

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr

42k veririm vatana
1K Razer mouse
730₺ votka t60 klavye
Bitti gitti.
1k razer mouse alma deathadder essentialı diyorsun muhtemelen kötü bi mouse kullandım kendim.

Top Bottom