Neler Yeni

Yardım Modem arayüzü ile speedtest hız farkı

Fu_Lins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emirhan Kılıçaslan
eve internet bağlattım 75e 20mbps lakin modem arayüzünde bana gelen hız ile speed testteki hızım çok farklı çıkıyor hız testini yaptığımda kablolu tek bağlantı var iken yaptım. Bina kutusu direkt kapımın yanında müşteri hizmetleri ile konuştuğumda hız problemi tespit edilememiştir diyor bunu nasıl çözerim.

Ekler

• modem.png
    modem.png
    19.1 KB · Hit: 34
  • speed.png
    speed.png
    50.6 KB · Hit: 36
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
can karabey
snr margin değerin düşük bundan kaynaklı olabilir en sağlıklısı 50 mbite sabitletmen kopmalar da yaşanabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı şekilde modemden de uploadı 14 mbit e sabitlemeni öneririm daha stabil ve daha iyi bir oyun deneyimi için

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Sunucuya göre hız değişir.
Wifiman, Openspeedtest, Speedtest'te İstanbul Telekom seçip bakın.
Gofile, Googledrive ve Linux Mint download kısmından GüzelHost seçip download yapıp hızınıza bakabilirsiniz.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
snr margin değerin düşük bundan kaynaklı olabilir en sağlıklısı 50 mbite sabitletmen kopmalar da yaşanabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı şekilde modemden de uploadı 14 mbit e sabitlemeni öneririm daha stabil ve daha iyi bir oyun deneyimi için
Snr 8 ve altı için kopmalar yaşanabilir diye bahsedilir. 8 üstü normaldir. Ayrıca kopmaların tek sebebi olarak snr gösterilemez diğer verilere de bakmak gerekli.

Kablo ile mi bağlanıyorsun yoksa wifi ile mi ? Yoğun saatlere denk gelmişsen belki o yüzdende olaabilir veyahut internetini başka biri de kullanıyor olabilir.

yigitxrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yiğit
Snr 8 ve altı için kopmalar yaşanabilir diye bahsedilir. 8 üstü normaldir. Ayrıca kopmaların tek sebebi olarak snr gösterilemez diğer verilere de bakmak gerekli.

Kablo ile mi bağlanıyorsun yoksa wifi ile mi ? Yoğun saatlere denk gelmişsen belki o yüzdende olaabilir veyahut internetini başka biri de kullanıyor olabilir.
arkadaş mesajında kablolu olduğunu belirtmiş.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Fu_Lins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emirhan Kılıçaslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modemim tplink archer vr300. İstanbul sunucusunu seçtiğimde ping değerim yükseldi onun dışında her şey aynı. Bu atmış olduğum testi öğlen 11.52de yaptım.

Ekler

• istanbul.png
    istanbul.png
    46 KB · Hit: 13
Top Bottom