Modem Arıyorum Öneri

buğra67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
Suan 100 luk vdsl kullanıyorum ileriye dönük bir modem bakıyorum cok abartılı birsey bakmıyorum

Birde bu var bu ikisi arasında kaldım huaweiden yana bir sikinti Yaşar mıyım wifi 6 var onda
Bunlara para verme, HG633 al uygun fiyatlı en iyi çözüm

Suan 100 luk vdsl kullanıyorum ileriye dönük bir modem bakıyorum cok abartılı birsey bakmıyorum

Birde bu var bu ikisi arasında kaldım huaweiden yana bir sikinti Yaşar mıyım wifi 6 var onda
2.el olursa keenetic extra dsl alabilirsin ileriye dönük olur fiber gelirsede kullanabilirsin

Mevcut modemin 100 lük interneti iyi verebiliyor mu?

Mevcut modemin 100 lük interneti iyi verebiliyor mu?
Modeme birseyler oldu bende çıkardım kablolarını yere bi attım tuzla buz oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ikisi neredeyse aynı bunu onerme nedenin nedir

O neymiş hacı ayni fiyatta lar zaten
2. el dedim 300 liraya bulursun

2.el olursa keenetic extra dsl alabilirsin ileriye dönük olur fiber gelirsede kullanabilirsin
Dsl için keenetic alınmaz boşa gülmüşün. Mediatek ciplerin saha dolaplarıyla uyumu zaten kötü keeneticler yazılımla bir miktar tolere ediyor ama fiyatı göze aldığımızda değmez, fiberde belki düşünülebilir.

Son düzenleme:
2. el dedim 300 liraya bulursun

Dsl için keenetic alınmaz boşa gülmüşün. Mediatek ciplerin saha dolaplarıyla uyumu zaten kötü keeneticler yazılımla bir miktar tolere ediyor ama fiyatı göze aldığımızda değmez, fiberde belki düşünülebilir.
Peki ikinci el extra dsl nasıldır

Geri