Neler Yeni

Yardım Modem hakkinda bilgi

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
Merhaba arkadaslar ben birtane modem ariyorum netgear gibi firmalar uretiyo genelde bu modemi ve adini bilmiyorum ama asil gorevi boyle wifi 5 ghz su ozelligi var bu ozelligi var gibi degil
Sadece telekomdan gelen interneti bizim evlerde kullandigimiz gibi internete cikmak icin ceviriyor ama wifisi filan yok bu modemlerin sadece telekomdan gelen kablo ve birde cat cikisi mevcut varmi bu modem mi deniyir artik bunlara varmi bu cihazlarin ismini bilen ?

miroğlu

80+
Merhaba arkadaslar ben birtane modem ariyorum netgear gibi firmalar uretiyo genelde bu modemi ve adini bilmiyorum ama asil gorevi boyle wifi 5 ghz su ozelligi var bu ozelligi var gibi degil
Sadece telekomdan gelen interneti bizim evlerde kullandigimiz gibi internete cikmak icin ceviriyor ama wifisi filan yok bu modemlerin sadece telekomdan gelen kablo ve birde cat cikisi mevcut varmi bu modem mi deniyir artik bunlara varmi bu cihazlarin ismini bilen ?
Gpon cihazından bahsediyor olabilir misiniz?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gpon cihazlarini biliyorum fiber interneti ceviriyorlar benim istedigim vdsl adsl interneti cevirenler hani hatirlarsaniz eskiden wifi teknolojisi pek yaygin degilken adsl modemler vardi tek internet port cikisi olanlar onun gibi ama bu zamanin cihazlari tabii ki gelismis

miroğlu

80+
Gpon cihazlarini biliyorum fiber interneti ceviriyorlar benim istedigim vdsl adsl interneti cevirenler hani hatirlarsaniz eskiden wifi teknolojisi pek yaygin degilken adsl modemler vardi tek internet port cikisi olanlar onun gibi ama bu zamanin cihazlari tabii ki gelismis

umarım anlatmak istediğinizi aşağıda ki cihazlarla özetleyebilmişimdir.

bu cihazı router moduna alıyorsunuz hem kablolu hemde kablosuz dağıtım sağlıyor size veya switch alıp kablolu dağıtım sağlarsınız sadece

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayir tam olarak boyle degil normal modem dusunun ama wifisi yok su data center daki cihazlar gibi nasil desem tt den hat geliyor vdsl biz onu modemd takiyoruz modemde hem ethernet portu hemde wifi olarak bize sagliyor benim dedigim sadece kablo olarak sagliyan

Top Bottom