erkanerdogan02
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
evet sürekli dalgalanıyor müşteri hizmetleri bana kablolarınızda sorun var diyor.Sorun var denecek kadar kötü değil. Bu snr değerinde kopma felanda yaşamazsınız. İnternet hızınız kablolu da mı dalgalanıyor?
Sorun varken cmd açıp tracert 8.8.8.8 yapıp sonucu atarmısın?evet sürekli dalgalanıyor müşteri hizmetleri bana kablolarınızda sorun var diyor.
Bu resimden pek birsey anlayamadim sorunun ne tam
NetSpeed kullanıyorum yani modem değerlerim normal ise o zaman NetSpeed bana tam hız veremiyor mu acaba İSS mi değiştirsem?Hat değerlerin iyi. Sorununun çok deneni olabilir. Kablolu kullanıyorsan ve yine de dalgalanma yaşıyorsan ethernet kablolarını kontrol etmelisin. Modemine gelen hız normal.
Genelde saat 20:00 ile 00:00 arası oluyor yarın atabilirim.Sorun varken cmd açıp tracert 8.8.8.8 yapıp sonucu atarmısın?
Prime time denilen zaman dilimi. O saatlerde kullanım çok arttığı için bant genişliği yetmiyordur. İss nin hat trafiğini yönlendirmesi lazım başka iss geçersen sorunun düzelebilir.NetSpeed kullanıyorum yani modem değerlerim normal ise o zaman NetSpeed bana tam hız veremiyor mu acaba İSS mi değiştirsem?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genelde saat 20:00 ile 00:00 arası oluyor yarın atabilirim.
Bi arkadaşım daha NetSpeed kullanıyor onunkide o saatlarde berbat oluyor geçiş yapmak umarım düzeltir.Prime time denilen zaman dilimi. O saatlerde kullanım çok arttığı için bant genişliği yetmiyordur. İss nin hat trafiğini yönlendirmesi lazım başka iss geçersen sorunun düzelebilir.
35 mbps kullanıyorum santral mesafesi 106 metre önceden türknette 80 mbps alıyordum.Kullandığınız paket nedir bir de netspeedden altyapı sorgulayınca saha dolabı kaç metre uzaklıkta yazarsanız sevinirim. Eğer bu saat aralığında cevap veremezsem uyku çökmüş olacaktır sabah bütün değerlerinizi gözden geçirir ve yorumlarım.
Hayır 80 mbps sağlayabiliyor ancak sorun şu 35 veremiyor örnek : pubg oynuyorum bir anda ms yükseliyor ve ölüyorum yani online oyun oynamama bile engel oluyor.Firma size 106 metrede anca 42 Mbps'lik bir data sağlayabiliyor. Ve Hat zayıflaması değerleriniz iyi halde.
Aldığınız paket 35 ise sorun ne? Her firmanın bazı zamanlarda dalgalanması vardır