Veysel35 80+ Bronze Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 971 Dahası Reaksiyon skoru 255 İsim Veysel Tunç 12 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlar 100Mb Superonline Vdsl internetim var. Pingim yüksek geliyor hat değerlerim nasıl acaba? Anlamıyorum hat değeri okumaktan. Ekler Ekran Alıntısı.PNG 27.2 KB · Hit: 24
Merhaba arkadaşlar 100Mb Superonline Vdsl internetim var. Pingim yüksek geliyor hat değerlerim nasıl acaba? Anlamıyorum hat değeri okumaktan.
V veppi 80+ Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 148 12 Nisan 2025 #2 Kendi kullandığım 35 megabit internete göre de db değerlerin bence gayet iyi
Veysel35 80+ Bronze Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 971 Dahası Reaksiyon skoru 255 İsim Veysel Tunç 12 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 veppi yazmış: Kendi kullandığım 35 megabit internete göre de db değerlerin bence gayet iyi Devamı için tıklayın... Sabit ping 49 alıyorum Valoda. Diğer oyunlarda 100ün üstüne geçiyor. Müşteri hizmetleri ile defalarca konuştum çözüm üretmediler. Sizce problem nedir?
veppi yazmış: Kendi kullandığım 35 megabit internete göre de db değerlerin bence gayet iyi Devamı için tıklayın... Sabit ping 49 alıyorum Valoda. Diğer oyunlarda 100ün üstüne geçiyor. Müşteri hizmetleri ile defalarca konuştum çözüm üretmediler. Sizce problem nedir?
GalaxySal450 80+ Bronze Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1,231 Dahası Reaksiyon skoru 552 Yaş 21 Konum İzmir İsim Nazım İlgilendiği Kategoriler Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad) 12 Nisan 2025 #4 Gayet iyi hocam. Veysel35 yazmış: Sabit ping 49 alıyorum Valoda. Diğer oyunlarda 100ün üstüne geçiyor. Müşteri hizmetleri ile defalarca konuştum çözüm üretmediler. Sizce problem nedir? Devamı için tıklayın... PingPlotter 5 ile Google'a traceroute yapma şansın var mı hocam?
Gayet iyi hocam. Veysel35 yazmış: Sabit ping 49 alıyorum Valoda. Diğer oyunlarda 100ün üstüne geçiyor. Müşteri hizmetleri ile defalarca konuştum çözüm üretmediler. Sizce problem nedir? Devamı için tıklayın... PingPlotter 5 ile Google'a traceroute yapma şansın var mı hocam?
byhorozkentli 80+ Silver Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 3,496 En İyi Cevap 1 12 Nisan 2025 #5 Mevcut hızlar: 102 Mbps indirme, 20 Mbps yükleme hızı — çok iyi değerler. SNR Margin (gürültü toleransı): 15.7 dB (indirme) ve 30.8 dB (yükleme) — oldukça sağlam, kopma riski düşük. Attenuation (zayıflama): 5.2 dB (indirme) — hattın santrale çok yakın olduğunu gösteri yor. Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Nisan 2025 2. Hizmet sağlayıcınızın altyapısı: İnternet servis sağlayıcınızın altyapısı, ağ yoğunluğu ve yönlendirme (routing) işlemleri ping'i etkileyebilir. 3. Ağ trafiği: Bağlantınızda başka cihazlar veya kullanıcılar aktifse, bu da ping değerini artırabilir. 4. Sunucu yoğunluğu: Bağlantı kurduğunuz hedef sunucunun yoğunluğu da ping'i etkileyebilir. Sonuç olarak, 49 ms'lik bir ping genellikle çok kötü değil, ancak daha düşük değerler (örneğin, 20-30 ms) daha ideal olur Chat gpt nin cevapları bu şekil
Mevcut hızlar: 102 Mbps indirme, 20 Mbps yükleme hızı — çok iyi değerler. SNR Margin (gürültü toleransı): 15.7 dB (indirme) ve 30.8 dB (yükleme) — oldukça sağlam, kopma riski düşük. Attenuation (zayıflama): 5.2 dB (indirme) — hattın santrale çok yakın olduğunu gösteri yor. Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Nisan 2025 2. Hizmet sağlayıcınızın altyapısı: İnternet servis sağlayıcınızın altyapısı, ağ yoğunluğu ve yönlendirme (routing) işlemleri ping'i etkileyebilir. 3. Ağ trafiği: Bağlantınızda başka cihazlar veya kullanıcılar aktifse, bu da ping değerini artırabilir. 4. Sunucu yoğunluğu: Bağlantı kurduğunuz hedef sunucunun yoğunluğu da ping'i etkileyebilir. Sonuç olarak, 49 ms'lik bir ping genellikle çok kötü değil, ancak daha düşük değerler (örneğin, 20-30 ms) daha ideal olur Chat gpt nin cevapları bu şekil
Hep yokuş yukarı 80+ Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 114 Dahası Reaksiyon skoru 27 İsim siyah kara 12 Nisan 2025 #6 Hangi değerlere ve nelere dikkat etmeliyiz ki bende kendi hat değerlerimi değerlendireyim
Veysel35 80+ Bronze Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 971 Dahası Reaksiyon skoru 255 İsim Veysel Tunç 12 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 GalaxySal450 yazmış: Gayet iyi hocam. PingPlotter 5 ile Google'a traceroute yapma şansın var mı hocam? Devamı için tıklayın... Yarın yapayım hocam nasıl yapılıyor bilmesemde. Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Nisan 2025 Peki Turknet'e geçsem bana ne modem önerirsiniz? Çok pahalı olmasın beni üzmesin istiyorum. Tek kişi kullanıyorum. 1 TV 1 bilgisayar(oyun,film, indirme için kullanıyorum) 1 de tvbox var. Online oyunlar oynuyorum genellikle
GalaxySal450 yazmış: Gayet iyi hocam. PingPlotter 5 ile Google'a traceroute yapma şansın var mı hocam? Devamı için tıklayın... Yarın yapayım hocam nasıl yapılıyor bilmesemde. Mesaj otomatik birleştirildi: 12 Nisan 2025 Peki Turknet'e geçsem bana ne modem önerirsiniz? Çok pahalı olmasın beni üzmesin istiyorum. Tek kişi kullanıyorum. 1 TV 1 bilgisayar(oyun,film, indirme için kullanıyorum) 1 de tvbox var. Online oyunlar oynuyorum genellikle