Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere vdsl2 modem arayışındayım. Şuanki kullandığım model çok eski bir ttnet modemi ve internete çok zor erişim sağlıyor o yüzden değiştirmek istiyorum. İnternet sağlayıcım türknet ve aldığım hız 100mbps download 20mbps upload. Modem arayüzünden baktığımda hattan bu hızlar geliyor ama şuanki modem max 20mbps download veriyor. Çok fazla paket kaybı ve ping değerleri alıyorum. ChatGPT ile modem ayarları konusunda biraz test yaptım fakat bir herhangi bir iyileştirme alamadım, dediğim gibi sağlayacı bana ;
Hat Modu: VDSL2
Download sync: 99,999 Kbps
Upload sync: 20,479 Kbps
bu değerleri veriyor. GPT önerdiği modem teknolojisi "VDSL2 17a/35b destekli + Wi-Fi 6". Bütçe olarak kafamda bir miktar yok ama 4/5k civarını geçmesin lütfen. Forumdaki ilk konum, açıklma ile ilgili hatam olduysa kusura bakmayınız.
Hat Modu: VDSL2
Download sync: 99,999 Kbps
Upload sync: 20,479 Kbps
bu değerleri veriyor. GPT önerdiği modem teknolojisi "VDSL2 17a/35b destekli + Wi-Fi 6". Bütçe olarak kafamda bir miktar yok ama 4/5k civarını geçmesin lütfen. Forumdaki ilk konum, açıklma ile ilgili hatam olduysa kusura bakmayınız.