ttnet müşterisiydim türknete geçtim zaten kurulum var bana gönderdikleri kullanıcı adını ve şifresinide yazdım girdim 35 diyorlardı şu an ttnet ayarında gibi aynı hız aynı ping acaba modemde sınırmı var anlamadım192.168.1.1
Tarayıcıya bunu yazıp giriş yapın sonra zaten hızlı kurulum menüsü ile karşırsınız. Bu şekilde yapabilirsiniz ya da internet sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini ararsanız size yardımcı olurlar.
Modem arayüz ayarları hakkında bilgiye sahip değilsen, Türknet sağlayıcını ara ve modem kurulumu için yardım iste. Telefon üzerinden 2 dk da kurulum işlemini size anlatarak halledebilirsiniz.ttnet müşterisiydim türknete geçtim zaten kurulum var bana gönderdikleri kullanıcı adını ve şifresinide yazdım girdim 35 diyorlardı şu an ttnet ayarında gibi aynı hız aynı ping acaba modemde sınırmı var anlamadım
Modeme reset at daha sonra modeme bağlan ara yüz şifresini gir admin turktelekom dur ttnet logolu ise daha sonra ağ ayarlarına gir alt kısımdan ordan geniş bant bölümünü seçdeniyorum
Geniş bant dan 35 olanı seç kullanıcı adını harfi harfine yaz ŞİFREyi de ozaman ip alırModeme reset at daha sonra modeme bağlan ara yüz şifresini gir admin turktelekom dur ttnet logolu ise daha sonra ağ ayarlarına gir alt kısımdan ordan geniş bant bölümünü seç
kullanıcı adı şifre vesayre yaptım şu an sağlayıcı türknet olarak gözüküyor 35 mbps 3 upload diye anlaşamda vardı ama şu ana ttnet ile aynı ping dowland upload alıyorum bir yerde kıstılama veya başka birşeymi var diye sormak istedimModem arayüz ayarları hakkında bilgiye sahip değilsen, Türknet sağlayıcını ara ve modem kurulumu için yardım iste. Telefon üzerinden 2 dk da kurulum işlemini size anlatarak halledebilirsiniz.
onları hallettim düşük hız geliyor ama bir anda yapışıyor max hıza ttnetle aynı şuan tüm değerlerModeme reset at daha sonra modeme bağlan ara yüz şifresini gir admin turktelekom dur ttnet logolu ise daha sonra ağ ayarlarına gir alt kısımdan ordan geniş bant bölümünü seç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geniş bant dan 35 olanı seç kullanıcı adını harfi harfine yaz ŞİFREyi de ozaman ip alır
Türknet ile de aynı hız değerlerinde pakete geçtiysen ve test sonuçları ttnet ile yakın sa herhangi bir sorun yok o zaman. Hız konusunda sorunlar yaşıyorsan modeme duvardan gelen telefon kablosunda ek vs olmadığından ve kablonun gereğinden fazla uzun olmadığından emin ol. Yine de hala hız sıkıntısı yaşıyorsan türkneti ara ve hızım çok yvaaş de. yardımı olmak zorundalarkullanıcı adı şifre vesayre yaptım şu an sağlayıcı türknet olarak gözüküyor 35 mbps 3 upload diye anlaşamda vardı ama şu ana ttnet ile aynı ping dowland upload alıyorum bir yerde kıstılama veya başka birşeymi var diye sormak istedim
Atılan profilde sıkıntı olabilirkullanıcı adı şifre vesayre yaptım şu an sağlayıcı türknet olarak gözüküyor 35 mbps 3 upload diye anlaşamda vardı ama şu ana ttnet ile aynı ping dowland upload alıyorum bir yerde kıstılama veya başka birşeymi var diye sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
onları hallettim düşük hız geliyor ama bir anda yapışıyor max hıza ttnetle aynı şuan tüm değerler
Modemde buluşan hat değerleri ni atarmısınAtılan profilde sıkıntı olabilir