- Reaksiyon skoru
- 149
En fazla 1k evimiz 2 katlı ve geniş bayağı tp link kullanıyorum 5-6 yıllık modem memnun değilim yardımcı olursanız sevinirim
Modem değil router lazım. Xiaomi AIoT AX1800 olabilir. Ya da Mesh daha iyi olur.En fazla 1k evimiz 2 katlı ve geniş bayağı tp link kullanıyorum 5-6 yıllık modem memnun değilim yardımcı olursanız sevinirim
Hayır kardeşim ben modem alacağım nedeni kablodan gelen hızı iyi aktarmiyor ısınıyor ve internet aktarması da sık sık donma oluyorModem değil router lazım. Xiaomi AIoT AX1800 olabilir. Ya da Mesh daha iyi olur.
![]()
Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
doğrudur heralde ben kullanıyorum sorun yaşamadımısındığından bahsetmisler ne kadar doğru
Bence modem + router al. Bende sen gibi düşüncedeydim. Yüksek fiyat modem geniş alanda çekecek demek olmuyor maalesef.En fazla 1k evimiz 2 katlı ve geniş bayağı tp link kullanıyorum 5-6 yıllık modem memnun değilim yardımcı olursanız sevinirim