İyi akşamlar, iyi forumlar arkadaşlar birkaç gündür uğraşmaktan deli olmak üzere olduğum bir konudan bahsedeceğim. Biz sanayiciz ve dükkanda ZYXEL VMG3312-B10B modeli eski bir modem var ben yokken babam alt kattaki ofise ve yan taraftaki yeni kiralamış olduğumuz çay ocağına internet çekmediğinden dolayı 2 adet buralara Mercusy Me10 modeli ağ genişleticileri kurdurmuş. Ayrıyeten Modemden 2 LAN kablosu çıkış yapıyor biri kamera sistemlerine bağlı biri de router olarak başka yerde kullanılıyor. Ben dükkana döndüğümde 2 gün boyunca sorunsuz kullandım. Ama ikinci günde internetim gitti. İnternet sağlayıcısndan kaynaklı bir sorun değil eminim. Çünkü aç-kapa yapınca düzeliyor modemin üzerindeki internet ışığı düzenli yanıp sönüyor. Sorun bu ben genişleticileri herşeyi yanlış kırılmış olabilir diye sıfırdan kurdum. İpler,Kanallar farklı her şey farklı bir çakışma söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Bu karmaşık konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olursa çok sevinirim ben modemin eski olduğundan cok yoğunluktan korumaya alabilir diye düşünmüştüm bilmiyorum.