Neler Yeni

Yardım Modem/Router

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Merhaba ben türknet e geçmeyi düşünüyorum türknet türktelekomun altyapısını kullandığı için türktelekomun altyapı sorgulama sitesine girdim ve altyapımın fiber olduğunu öğrendim türknet bana 75mbps download ve 4mbps upload 86tl ye vereceğini söylüyor fakat verdiği modem fiber desteklemiyormuş galiba ben hangi modemi alsam acaba 2 tane gaming pc bağlanacak evde toplam 4 kişi var csgo lol gibi oyunlar oynuyorum bana ne önerirsiniz bide router , mess fln varmış onlar ne işe yarıyor benim pinge katkısı olur mu ?

quickally

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ALi
Fiber ise pingin olabileceğinin en iyisi olacağı kanaatindeyim.Kimse bol bol upload ya da download yapmadığı sürecede pinge maruz kalmazsın.Bu kişiler 5ghz de modemin hız limitlerini zorlamadıklari sürece kablolu bağlantında sorun olmaz

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiber ise pingin olabileceğinin en iyisi olacağı kanaatindeyim.Kimse bol bol upload ya da download yapmadığı sürecede pinge maruz kalmazsın.Bu kişiler 5ghz de modemin hız limitlerini zorlamadıklari sürece kablolu bağlantında sorun olmaz
Peki modem ile router aynı Şey mi bana modem lazım fiber desteği olan yanında ne alsam pingim en aza düşer acaba çünkü 2 pc bağlanacak en aza indirgemem lazım var mı bi önerin

quickally

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ALi
Sanırım elindeki vdsl modem de fiber interneti kabul edebilir sağlayıcına da sorabilirsin bu durumu modem olduktan sonra istediğin routeri kullanabilirsin ya da sağlam bir modem alırsın 32/64 ya da 128 kişiye kadar aynı anda internet verebilecek bir modemin olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,587
Üyeler
165,557
Son üye
BySemihhs
Top Bottom