Türk Telekomun verdiği vestel modem yerine Tp link vr300 modemimi kullanmak istiyorum ancak modemin WAN girişine taktığım kabloyu ethernet olarak algılıyor ne yapmaıyım? Modemimde LAN4/WAN girişleri birleşik sebebi bu mudur?
Bu konularda pek bilgili değilim nasıl yapacağım?PPPoE ayarlamalarını yaptınız mı?
-Modem Arayüzüne Giriş Yapın.(192.168.1.1)Bu konularda pek bilgili değilim nasıl yapacağım?
modeme internet gelmediği için arayüzünede giremiyorum. Modeme bağlanınca bilgisayardada internet yok yazıyor ve galiba 3.sıradaki ışığın yanması lazım o yanmıyor.-Modem Arayüzüne Giriş Yapın.(192.168.1.1)
-Yukarı En Başta Hızlı Kurulum Menüsü Var ona Basın!
-Bölge Ve saat seçtikten sonra,İnternet Servis Sağlayıcısının Size verdiği Sonu @ttnet veya @turknet olarak biten Bilgileri Eksiksizce doldurun.
Ardından O sizin için kurulum Yapacaktır.
İnternet olsa da olmasa da Arayüze giriş Yapar.modeme internet gelmediği için arayüzünede giremiyorum. Modeme bağlanınca bilgisayardada internet yok yazıyor ve galiba 3.sıradaki ışığın yanması lazım o yanmı
modeme res attıktan sonra biraz uğraşıp arayüze girmeyi başardım biraz uğraşıp kurulumuda yaptım şu an kullanıyorum teşekkürler iyi günler.İnternet olsa da olmasa da Arayüze giriş Yapar.
*Discord'tan Yardımcı olayım istiyorsanız.*/Furkanz18#7908/