Yeni kablo alın bence hocam. Bu kopmuş gibi.Merhaba, modemin arkasından gelen kırmızı ve yeşil iki kablo var bunları nasıl bağlamam gerekiyor?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kabloya naptınız hocamMerhaba, modemin arkasından gelen kırmızı ve yeşil kablo var bunları nasıl bağlamam gerekiyor?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2 kabloyu aynı renk birbirine bağlasa gene interneti olur da en iyisi tek bütün kablo çekmek. Ek varsa internet hep sıkıntı 0 telefon kablosu al bitane reglete elektrikçiye çaktırYeni kablo alın bence hocam. Bu kopmuş gibi.
"Kırmızı kabloyu kes" geldi aklıma nedense2 kabloyu aynı renk birbirine bağlasa gene interneti olur da en iyisi tek bütün kablo çekmek. Ek varsa internet hep sıkıntı 0 telefon kablosu al bitane reglete elektrikçiye çaktır
Bu modeme giden kablo tek bütün kablomuydu 2. Fotoğraftaki kablo senin farklı yerden bulduğun kablo yüksek ihtimal değil mi yanlış anlamadım 2 core görünüyo çünkü modemdeki kablodaHocam hangi renklerle bağlamam gerekiyor modemdeki yeşil ve kırmızı kabloyu
Karşılıklı aynı renk 2 core bağlarsa sıkıntı olmaz kırmızı renk olayı olmaz zaten internette"Kırmızı kabloyu kes" geldi aklıma nedense
Öyle yapıp sorun yaşama riskine girmek yerine yeni kablo alması daha iyi dediğin ek sorunu yüzünden.
Benim farklı karşılıklı renk kablo bağladığım da oluyor herhalde diğer kablo kısa devre yaptırıp devreyi tamamlıyor yarı hız alıyordum"Kırmızı kabloyu kes" geldi aklıma nedense
Öyle yapıp sorun yaşama riskine girmek yerine yeni kablo alması daha iyi dediğin ek sorunu yüzünden.
Hocam peki etherneti illa modemden odaya kadar kablo mu götürcez yoksa bir yere bağlayıp evdeki diğer fiş girişinin yanındaki şeylerden halledebilir miyiz?Bu modeme giden kablo tek bütün kablomuydu 2. Fotoğraftaki kablo senin farklı yerden bulduğun kablo yüksek ihtimal değil mi yanlış anlamadım 2 core görünüyo çünkü modemdeki kabloda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Karşılıklı aynı renk 2 core bağlarsa sıkıntı olmaz kırmızı renk olayı olmaz zaten internetteyeterki bi taraftaki renk ile diğer taraftaki renk eşleşsin
Hocam hangi renklerle bağlamam gerekiyor modemdeki yeşil ve kırmızı kabloyu