Modemden Gelen Kablolar Nasıl Bağlanır?

chem600

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, modemin arkasından gelen kırmızı ve yeşil kablo var bunları nasıl bağlamam gerekiyor?

1000000110.webp1000000111.webp

hocam modemdeki kablo dsl tip ama sizin attığınız kablo ethernet tahminimce. Aynı tür olmadığı için bağlanmazdiye düşünüyorum.

Lehim aleti ile bakırı çıkardım o yüzden biraz yıprandı

Yeni kablo alın bence hocam. Bu kopmuş gibi.
2 kabloyu aynı renk birbirine bağlasa gene interneti olur da en iyisi tek bütün kablo çekmek. Ek varsa internet hep sıkıntı 0 telefon kablosu al bitane reglete elektrikçiye çaktır

Hocam hangi renklerle bağlamam gerekiyor modemdeki yeşil ve kırmızı kabloyu

2 kabloyu aynı renk birbirine bağlasa gene interneti olur da en iyisi tek bütün kablo çekmek. Ek varsa internet hep sıkıntı 0 telefon kablosu al bitane reglete elektrikçiye çaktır
"Kırmızı kabloyu kes" geldi aklıma nedense 🙃
Öyle yapıp sorun yaşama riskine girmek yerine yeni kablo alması daha iyi dediğin ek sorunu yüzünden.

Hocam hangi renklerle bağlamam gerekiyor modemdeki yeşil ve kırmızı kabloyu
Bu modeme giden kablo tek bütün kablomuydu 2. Fotoğraftaki kablo senin farklı yerden bulduğun kablo yüksek ihtimal değil mi yanlış anlamadım 2 core görünüyo çünkü modemdeki kabloda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle yapıp sorun yaşama riskine girmek yerine yeni kablo alması daha iyi dediğin ek sorunu yüzünden.
Karşılıklı aynı renk 2 core bağlarsa sıkıntı olmaz kırmızı renk olayı olmaz zaten internette 😂 yeterki bi taraftaki renk ile diğer taraftaki renk eşleşsin

İkinci fotoğraf ethernet kablosu dışarıdan geliyor

Benim farklı karşılıklı renk kablo bağladığım da oluyor herhalde diğer kablo kısa devre yaptırıp devreyi tamamlıyor yarı hız alıyordum 😂

Bu modeme giden kablo tek bütün kablomuydu 2. Fotoğraftaki kablo senin farklı yerden bulduğun kablo yüksek ihtimal değil mi yanlış anlamadım 2 core görünüyo çünkü modemdeki kabloda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karşılıklı aynı renk 2 core bağlarsa sıkıntı olmaz kırmızı renk olayı olmaz zaten internette 😂 yeterki bi taraftaki renk ile diğer taraftaki renk eşleşsin
Hocam peki etherneti illa modemden odaya kadar kablo mu götürcez yoksa bir yere bağlayıp evdeki diğer fiş girişinin yanındaki şeylerden halledebilir miyiz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,266
Üyeler
187,307
Son üye
WERTOYAA
Geri