KomikoSs53
80+
- Reaksiyon skoru
- 159
arkadaşlar internet hızı modemden modeme fark eder mi
Wifi bantları ve yoğunluğa göre etki ederarkadaşlar internet hızı modemden modeme fark eder mi
Abartmadın mı ?Tabii ki fark eder size vereceği internet hızı kapasitesi değiştiği için eski bir modemde en fazla 50 mbps ise iyi bir modem 300 e bile (daha fazlası) çıkabilir
alt komşum internet aldı ve bugün taktılar hız testi yaptık download 12 çıktı benim internetimse 8 iki modem de ttnetmodemin eskiyse fark eder
modem o kadar da eski değil 1 ya da 1,5 yıllıkTabii ki fark eder size vereceği internet hızı kapasitesi değiştiği için eski bir modemde en fazla 50 mbps ise iyi bir modem 300 e bile (daha fazlası) çıkabilir
O internet paketindendir sizin paketiniz 8mbps'dir onlarınki 12alt komşum internet aldı ve bugün taktılar hız testi yaptık download 12 çıktı benim internetimse 8 iki modem de ttnet
anlıyorum da ben müşteri hizmetlerini arayıp hızımı yükseltmek istiyorum dedim bana sizin bulunduğunuz konum 8 e kadar destekliyor dediler ama bugün komşumun hızı 8 i geçtiO internet paketindendir sizin paketiniz 8mbps'dir onlarınki 12
eğer öyleyse modemi değişicemO internet paketindendir sizin paketiniz 8mbps'dir onlarınki 12
Modem kaynaklı değildir modem arayüzüne girince maks alabileceğin hız gözükür oradan bir ss atar mısın? ya da millenicom sitesinden altyapı sorgulayıp ss atar mısın biranlıyorum da ben müşteri hizmetlerini arayıp hızımı yükseltmek istiyorum dedim bana sizin bulunduğunuz konum 8 e kadar destekliyor dediler ama bugün komşumun hızı 8 i geçti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer öyleyse modemi değişicem