Neler Yeni

Yardım Modemden Odamdaki PC'ye Ethernet Bağlamak İstiyorum (Up)

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Merhabalar, modemden odamdaki PC'ye ethernet çekmek istiyorum. Wifi üzerinden bağlandığımda normal kullanımda bir sıkıntı yok. Fakat oyun oynarken stabil ping alamıyorum. Arada gereksiz yükselip duruyor.
Aşağıdaki mükemmel çizimimde M: Modemi, diğeri de PC'nin bulunacağı odayı gösteriyor. Nasıl kablo çekerim ? Kapımda kablo geçecek boşluk yok. Duvarı mı delmem gerekiyor ? Başka yöntem önerilerinize de açığım.
....png

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
ben ne duvardan ne de kapıdan geçiriyorum direk yerden geliyor tavsiye ederim :D

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kadir Berkan Gökgöz
Modem sanırım şu kapı girişindeki yerde hani şu sigortanın bulunduğu dolap eğer ordaysa büyük bir ihtimal ethernet portları olacaktır eğer ki odanda ethernet portu varsa deneyip deneyip odana giden port hangisiyse LAN kablosunu bağlaman gerekiyor. Odanda LAN kablosunu takabileceğin bir giriş yoksa;
Aklımın erdiğince cevap vermeye çalıştım yanlışım varsa af ola.

şahin doğan

80+ Platinum

Dušan Tadić

80+ Silver
aynı sorun bende var bunla ilgili konu açmayı düşünüyordum, menzil artırıcı iş görür mü ve menzil artırıcı normal prize mi takılıyor başka bir giriş yapısı mı var?

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
ben dırekt salondan kendı odama tavandan çektım köşelerden

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı sorun bende var bunla ilgili konu açmayı düşünüyordum, menzil artırıcı iş görür mü ve menzil artırıcı normal prize mi takılıyor başka bir giriş yapısı mı var?
Benim wifi çekiş gücünde sıkıntı yok. O sebepten gerek görmüyorum. Daha stabil ping için bu konuyu açtım. Duyduğum kadarıyla senin dediğin pingi kötü etkiliyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben dırekt salondan kendı odama tavandan çektım köşelerden
direk halı altından, köşeden, oradan buradan :D
Aynısını bende yapacaktım fakat kapımda kablonun geçeceği boşluk yok.

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
Benim wifi çekiş gücünde sıkıntı yok. O sebepten gerek görmüyorum. Daha stabil ping için bu konuyu açtım. Duyduğum kadarıyla senin dediğin pingi kötü etkiliyormuş.

kapının köşesını matkapla deldım :D

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Dušan Tadić

80+ Silver
ping zaten kötü oyun oynayamuyorum bile, amacım pingi düşürmek.
Menzil artırıcı üzerinde kablo girişi varmı? Eğer varsa onun üzerinden ethernet kablosu çekmeyi düşünüyorum.

şahin doğan

80+ Platinum

benim kablo kapı altından geçiyor sıkışmıyor

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
umut şahin
Merhabalar, modemden odamdaki PC'ye ethernet çekmek istiyorum. Wifi üzerinden bağlandığımda normal kullanımda bir sıkıntı yok. Fakat oyun oynarken stabil ping alamıyorum. Arada gereksiz yükselip duruyor.
Aşağıdaki mükemmel çizimimde M: Modemi, diğeri de PC'nin bulunacağı odayı gösteriyor. Nasıl kablo çekerim ? Kapımda kablo geçecek boşluk yok. Duvarı mı delmem gerekiyor ? Başka yöntem önerilerinize de açığım.
Alıntıyı görüntüle
knkm bence ilk önce yerden karşı duvara oradanda duvar ve tavanın kesiştiği noktadan kabloyu götür ve kapının çerçevesini del kabloyu oradan geçir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,589
Üyeler
161,095
Son üye
elynnnnn
Top Bottom