Yardım Odamdaki telefon girişinden ethernet çekmek istiyorum

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,259
Evim 2 katlı bilgisayarım üst katta ve ana modem alt katta. 2. katın bir ucunda bilgisayar odam diğer ucunda ise router olan oturma odam var

Modemim Air5650 Wifi performansı çok kötü bu yüzden bilgisayarımda bir şey indirmek izlemek çile haline geldi

(Bilgisayarımda wifi yok airties air4400 ı modeme bağlayıp ethernetinden bilgisayara internet veriyorum wifi gibi çalışıyor mantıken)

Hem modemin wifi si çok kötü hemde arada duvar olduğundan daha da kötü oluyor internet

Bu yüzden ben odamdaki telefon girişinden bir şekilde modemle bağlantı kurup ethernet çekmek istiyorum. (Modem gardıropun içinde ve elektrik panosunun dibinde diğer uçtaki odamda router var ve elektrikçi o elektrik panelinden kablo sokup o üst kattaki odaya internet çekmişti. Hatta ana modemin wifi si b*ibi olsa da o odadaki internet daha iyi ve ps4 üm orada olduğu için ps4 indirmelerini çok hızlı olmasa da yapabiliyorum)

evimiz dubleks fakat iki katın şartelleri aynı olduğundan powerline adaptörler pek bir işe yaramayacaktır diye düşündüm ama router ın olduğu oda ve bilgisayar odam aynı katta olduğundan router ın oraya adaptör bir de bu odaya bir adaptör koyarsam çözebilirim diye düşündüm. Fakat en ucuzu bile 300 küsür tl şuan için bu beni zorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@keremcnsz24 @Barış Yalçın @$ilent @RevDeisDou @DonanımFikir

Gerçekten bazen bu forumdan umduğumu bulamadığımı düşünüyorum

Açtığım konuyu sürekli yükseltmek ile uğraşmaktan bari bi up yapsınlar diye etiketlediğim kişilerin sadece emoji atıp gitmelerinden bıktım usandım

En zora düştüğüm zaman ise up hakkımın kalmadığı zaman oluyor konu ana sayfadan düşünce yükseltme de yapamadığım için çevrimiçilerden up dileniyorum ve onlar insan yerine koymayıp emoji atıp gidiyor

Forumdan ayrılmayı bile düşünüyorum

Emek verdiğim şu forumdan ayrılmayı düşünüyorum!

Son düzenleme:
Evim 2 katlı bilgisayarım üst katta ve ana modem alt katta. 2. katın bir ucunda bilgisayar odam diğer ucunda ise router olan oturma odam var

Modemim Air5650 Wifi performansı çok kötü bu yüzden bilgisayarımda bir şey indirmek izlemek çile haline geldi

(Bilgisayarımda wifi yok airties air4400 ı modeme bağlayıp ethernetinden bilgisayara internet veriyorum wifi gibi çalışıyor mantıken)

Hem modemin wifi si çok kötü hemde arada duvar olduğundan daha da kötü oluyor internet

Bu yüzden ben odamdaki telefon girişinden bir şekilde modemle bağlantı kurup ethernet çekmek istiyorum. (Modem gardıropun içinde ve elektrik panosunun dibinde diğer uçtaki odamda router var ve elektrikçi o elektrik panelinden kablo sokup o üst kattaki odaya internet çekmişti. Hatta ana modemin wifi si b*ibi olsa da o odadaki internet daha iyi ve ps4 üm orada olduğu için ps4 indirmelerini çok hızlı olmasa da yapabiliyorum)

evimiz dubleks fakat iki katın şartelleri aynı olduğundan powerline adaptörler pek bir işe yaramayacaktır diye düşündüm ama router ın olduğu oda ve bilgisayar odam aynı katta olduğundan router ın oraya adaptör bir de bu odaya bir adaptör koyarsam çözebilirim diye düşündüm. Fakat en ucuzu bile 300 küsür TL şuan için bu beni zorlar

@keremcnsz24 @Barış Yalçın @$ilent @RevDeisDou @DonanımFikir

Gerçekten bazen bu forumdan umduğumu bulamadığımı düşünüyorum

Açtığım konuyu sürekli yükseltmek ile uğraşmaktan bari bi up yapsınlar diye etiketlediğim kişilerin sadece emoji atıp gitmelerinden bıktım usandım

En zora düştüğüm zaman ise up hakkımın kalmadığı zaman oluyor konu ana sayfadan düşünce yükseltme de yapamadığım için çevrimiçilerden up dileniyorum ve onlar insan yerine koymayıp emoji atıp gidiyor

Forumdan ayrılmayı bile düşünüyorum

Emek verdiğim şu forumdan ayrılmayı düşünüyorum!
up

Benim bildiğim aynı şebeke olması lazım diye biliyorum. İki katın şarterleri farklı olsaydı zaten çalışmazdı.
Router ile bilgisayarımın olduğu kat aynı kat ve routerda internet var zaten acaba powerline adaptör çözer mi bu işi?

Router ile bilgisayarımın olduğu kat aynı kat ve routerda internet var zaten acaba powerline adaptör çözer mi bu işi?
Uzmanı olmadığım için kesin bir şey diyemiyorum. Powerline satan bir markanın müşteri hizmetleri ile görüşün bence.

Geri