Neler Yeni

Modemden odaya çekilen ethernet kablosunu nasıl gizlerim?

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Modemden odama 10 metrelik ethernet kablosu çektim bu şekilde baya süre kullandım ama üzerine sürekli basmaktan artık zarar görüyor bunun için kapı altlarına kabloyu gizleyen ve kaba durmayan bir kablo gizleyiciye ihtiyacım var ve kablonun estetik durabilmesi ayak altında durmaması için ne yapabilirim?

Hanaz

80+ Gold
Çivili kablo tutamaçları var duvara veya yere yapıştırmalı alabilirsin

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Modemden odama 10 metrelik ethernet kablosu çektim bu şekilde baya süre kullandım ama üzerine sürekli basmaktan artık zarar görüyor bunun için kapı altlarına kabloyu gizleyen ve kaba durmayan bir kablo gizleyiciye ihtiyacım var ve kablonun estetik durabilmesi ayak altında durmaması için ne yapabilirim?

Bu tarz kablo kanalları işine yarar mı?

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
duvar için olanı işime yarıyabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çivili kablo tutamaçları var duvara veya yere yapıştırmalı alabilirsin
yere yapıştırılanlar çok pahalı geldi bana

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
duvar için olanı işime yarıyabilir

yere yapıştırılanlar çok pahalı geldi bana
Yere yapştırılanlardan bende kullandım zamanla tozdan felan yapışkanı tutmayıp sarkıyor. :(

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Murat GH
Renkli kablo kroşeleri al. Duvarla tavan birleşim yerinden çivileyerek istediğin yara götür.

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Renkli kablo kroşeleri al. Duvarla tavan birleşim yerinden çivileyerek istediğin yara götür.
link varsa atabilir misin? internetten baktım ama hangisinden bahsettiğini bilemiyorum

ESTAROSSA58

80+ Bronze
powerline al yoksa görsel olarak çok rahatsız eder milleti 10mt lik kabloya nasıl ikna ettin ya beni evden atarlardı :)

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Kapı eşiğinden geçiyorsa eşik kısmına bundan alabilirsin.
Duvarlar için de en küçük kablo kanalı veya kroşe çakabilirsin kroşe daha ucuz olacaktır.
Yere yapışmaz diye korkuyorum ve kapıdan birisi terlikle geçerken kablo kanalı ezilebilir Kablo kanalı silikon benzeri bi yapıda birsey olsa daha guzel olur gibi. Sanırım kapının üstünden kabloyu birseyler ile tutturup çerçevesine sabitlicem sonra kabloyu odaya cekcem boyle olursa kablo hic ayagıma deymez

powerline al yoksa görsel olarak çok rahatsız eder milleti 10mt lik kabloya nasıl ikna ettin ya beni evden atarlardı :)
Babam eskiden kızardı ama şimdide kablo gizleyici almama kızıyor yere yapışmaz onlar oynar yerinden diyor. 😂

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Yere yapışmaz diye korkuyorum ve kapıdan birisi terlikle geçerken kablo kanalı ezilebilir Kablo kanalı silikon benzeri bi yapıda birsey olsa daha guzel olur gibi. Sanırım kapının üstünden kabloyu birseyler ile tutturup çerçevesine sabitlicem sonra kabloyu odaya cekcem boyle olursa kablo hic ayagıma deymez

Babam eskiden kızardı ama şimdide kablo gizleyici almama kızıyor yere yapışmaz onlar oynar yerinden diyor. 😂
dd :D yerdense bi nebze sıkıntı ginede yapısır knk ben kullanıyorum sorun olmuyor yukarıda dokunmadıgın surece çok iyi yapışıyor ama dediğim gibi powerline

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Ng3

😂
alüminyum olanları da mevcut onlardan alabilirsin yerde tozlu değilse yapışır merak etme

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
alüminyum olanları da mevcut onlardan alabilirsin yerde tozlu değilse yapışır merak etme
https://www.trendyol.com/dora/alumi...pi-alti-citasi-parke-citasi-80-cm-p-288634100 bunu alsam kablonun çapı için küçük gelmez değil mi?

dd :D yerdense bi nebze sıkıntı ginede yapısır knk ben kullanıyorum sorun olmuyor yukarıda dokunmadıgın surece çok iyi yapışıyor ama dediğim gibi powerline
internette powerline marka bulamadım

Top Bottom