Neler Yeni

Modeme Çok Kişi Bağlanınca Kopma Sorunu

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
ilyas ertekin
Arkadaşlar , DRG A226G Pirelli marka modemim var. Modemi 2 adet router ile kullanıyorum. Evde toplamda aynı anda max 8-9 adet cihaz bağlanıyor. Genelde bu sayı 5-6 arası oluyor. Modeme bağlanınca DSL ışığında herhangi bir sorun yok hat var geliyor ama internet kopuyor. Modem arayüzüne giriyorum her şey normal ama internet yok. Sonra test amaçlı bir-iki cihazın bağlantısı kesiyorum internet geliyor. Sıkıntı ne olabilir bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar , DRG A226G Pirelli marka modemim var. Modemi 2 adet router ile kullanıyorum. Evde toplamda aynı anda max 8-9 adet cihaz bağlanıyor. Genelde bu sayı 5-6 arası oluyor. Modeme bağlanınca DSL ışığında herhangi bir sorun yok hat var geliyor ama internet kopuyor. Modem arayüzüne giriyorum her şey normal ama internet yok. Sonra test amaçlı bir-iki cihazın bağlantısı kesiyorum internet geliyor. Sıkıntı ne olabilir bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim ?
Yeni modem alabilirsin 9 adet cihaz fazla kopmalar normal

Furkan1.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Furkan
Bütce?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
eğer modemin eskiyse ondandır bizde 6 senelik modem vardı 5 cihaz bağlanıyoduk günde en az 15 kere internet kopma - yavaşlama sorunu oluyodu. 2 ay önce yeni modem aldım 1 kere bile kopma yavaşlama sorunu olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,601
Üyeler
165,379
Son üye
sarpbubizimeggla
Top Bottom