Modemi access point olarak kullanma

ZükeArif

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese merhabalar, tp-link w9960 modemim var. Modemi access point olarak kullanmak istiyorum. Kablo yoluyla bilgisayarıma internet geliyor ancak wi-fi aracığılıyla telefonla bağlanmak istediğimde bağlandı ancak internet yok uyarısını alıyorum. IP değiştirmeyi denedim, tekrar tekrar videoları kurcaladım ancak bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şu videoya göz atın.

Maalesef işe yaramadı, DHCP kapatılınca telefon hiç bağlanmıyor wi-fi'ye. Kablolu olarak interneti alıyorum ancak kablosuz bağlanamıyorum.

TP-LINK Modem Router TD-W8968.
Bende bu modeli access point olarak kullanıyorum. Kablolu bağlantı hemen geliyor, Wi-Fi internet bağlantısı 10 - 30 dakika içinde geliyor. Kendi kendine internete bağlanıyor.
Başka bilgim yok maalesef.

TP-LINK Modem Router TD-W8968.
Bende bu modeli access point olarak kullanıyorum. Kablolu bağlantı hemen geliyor, Wi-Fi internet bağlantısı 10 - 30 dakika içinde geliyor. Kendi kendine internete bağlanıyor.
Başka bilgim yok maalesef.
Hocam kendi kendime biraz daha kurcaladım hallettim. Videodakileri yaptıktan sonra WDS köprüleme diye bir seçenek varmış. Tam olarak nerden alıyor bilmiyorum ancak ana internetinizi seçiyorsunuz otomatik olarak köprüleme yapıyor. Sonrasında herhangi bir sorun olmadan bağlandı. Teşekkür ederim yardımınız için :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,910
Üyeler
174,798
Son üye
DârligBjørn
Geri