Neler Yeni

Modemi taşıyamıyorum çünkü kabloyu duvarın içine döşediler

3 seçenek var;
  • Splitter alıp odana kablo çekeceksin,
  • Bilgisayarına daha sağlam bir WiFi adaptörü alacaksın,
  • Ara odaya ya da koridora sinyal güçlendirici alacaksın.
Başka bir çare yok gibi duruyor.

En mantıklı çözüm yolu attığım gibi bir powerline adaptör almak.İnterneti kablo varmış gibi prizler üzerinden neredeyse kayıpsız dağıtıyor. https://www.hepsiburada.com/tp-link...riz-girisli-powerline-adaptor-pm-HB00000VQ3HU
Eski sistemle yapılmış evlerde sıkıntılı ama evet deneyebilir.

Ben de kullandım bi süre powerline ama çok yoğun bir hat üzerinden aktarıyorsa hız çok ciddi düşebiliyor. Bende 100mbps vardı, odamda 40 alıyordum. Mesh Wifi sistemine geçtim 500mbps kullanıyorum, en kötü ihtimalle 400'e düşüyor.

dayı 2500 ne zaten maaşım 9-10K buna veremem bu paraya v*dafone a cayma payımı öder adam akıllı türk telekom alır odama kurdururum
Hata sende o zaman dostum 7mbps için niye taahhüt imzalıyon hemde vodsfonela.Tt de 350 liraya 100mbps var.

Hata sende o zaman dostum 7mbps için niye taahhüt imzalıyon hemde vodsfonela.Tt de 350 liraya 100mbps var.
işte ailem fikrimi önemsemediği için vampirler(esnaflar) kazıklıyor sormadılar şunu alalım mı diye hep öyleydi

O modem ile yaklaşık bir hız alman gerek, eğer alamıyorsan iki problem olabilir:

1) Modemin wifi ayarları hatalı yapılmıştır, düzeltmen gerekebilir...
2) Dizüstü bilgisayarın aşırı eski ise wifi kartın çok eski teknoloji ise çekimi zayıf kalıyor olabilir. Eğer senin odanda cep telefonun ile denediğinde hız testi yaptığında yaklaşık hız alabiliyorsan bilgisayarının wifi kartı aşırı eski demektir.

O modem ile yaklaşık bir hız alman gerek, eğer alamıyorsan iki problem olabilir:

1) Modemin wifi ayarları hatalı yapılmıştır, düzeltmen gerekebilir...
2) Dizüstü bilgisayarın aşırı eski ise wifi kartın çok eski teknoloji ise çekimi zayıf kalıyor olabilir. Eğer senin odanda cep telefonun ile denediğinde hız testi yaptığında yaklaşık hız alabiliyorsan bilgisayarının wifi kartı aşırı eski demektir.
ikincisi değil altımda 3050 kartlı acer nitro var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,532
Üyeler
173,391
Son üye
hazekii
Geri