modemini yükseltebilirsin ama bence bekleyebilirsin çünkü şu sıralar internetler herkesin berbatbaşlıkta olduğu modemim internet hızımı yavaşlattı buna nasıl bir çözüm yapabiliriz.
türknet 35 mbps paketini kullanıyorum
modem: TENDA v300
o zaman sıkıntı yapma modemle alakalı değildir büyük ihtimalle ağlar şebekeler falan fazla yoğun herkes evde falan o yüzdendir bencemodemi alalı 3 hafta oldu bu hafta başında bu kadar düştü
Müşteri hizmetleri ile iletişime geç, almam gerekenden daha düşük hız alıyorum de onlar kontrol eder.2 defa reset attım ama halen aynı
Modem arayüzünden kaç mbps internet geldiğine bak. Birde hat değerlerinin ekran görüntüsünü atabilirsen bir bakalım.kablolu
SNR değerin düşük. Bina hattında problem var gibi. Modeme gelen telefon kablosunu kontrol et eğer imkanın varsa bir değiştirip değerlere tekrar bak. Splitter kullanıyorsan splitterı devreden çıkarıp denebilirsin.bumu açaba
saol hocam evde yedek splitter vardı onunla eskisini değiştirdim hizim yükseldiSNR değerin düşük. Bina hattında problem var gibi. Modeme gelen telefon kablosunu kontrol et eğer imkanın varsa bir değiştirip değerlere tekrar bak. Splitter kullanıyorsan splitterı devreden çıkarıp denebilirsin.