Yardım Modemim kırıldı, Modem önerisi

hocam satın alacağım fakat modemin adı normalde VMG8825-T50K fakat belirttiğiniz sitede VGM8825-T50K olarak görünüyor isim hatası var sanırım? satın alacağım ama tereddüte düştüm
fark etmez fiyatı o sitede uygun buldum diye attım başka yerlerdende bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam satın alacağım fakat modemin adı normalde VMG8825-T50K fakat belirttiğiniz sitede VGM8825-T50K olarak görünüyor isim hatası var sanırım? satın alacağım ama tereddüte düştüm
sahibindendede mevcut kargo dahil 1011tlye geliyor

Son düzenleme:
fark etmez fiyatı o sitede uygun buldum diye attım başka yerlerdende bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sahibindendede mevcut kargo dahil 1011tlye geliyor
attığınız ilan bulunduğum şehirde bende ankaradayım ama işte sıfır alma taraftarıyım sorun cıkmaması için, başta attığınız site sanırım harflerin yerini karıştırmış, güvenilirmidir acaba orası haric pek stok yok diğer sitelerde

Şu an vdsl kullanıp ileride fibere geçme ihtimali var derseniz; kablosuzda 500 üstü hız için.
Keenetic Hooper Dsl KN-3611 (ax3000 olan)
Tp link Deco x50 dsl

1500-2000 arası Tp-link vr400 veya vr600 v3

attığınız ilan bulunduğum şehirde bende ankaradayım ama işte sıfır alma taraftarıyım sorun cıkmaması için, başta attığınız site sanırım harflerin yerini karıştırmış, güvenilirmidir acaba orası haric pek stok yok diğer sitelerde
Fiber durumu için çokta masraf etmeyin bence siz bilirsiniz genede.

Şu an vdsl kullanıp ileride fibere geçme ihtimali var derseniz; kablosuzda 500 üstü hız için.
Tp link Deco x50 dsl

bütçem 2000 civarı hocam VGM8825 hakkında ne düşünüyorsunuz? 1500-2000 arası alınabilecek en mantıklısı nedir

Tp link Deco x50 dsl

hocam bir kullanıcı zyxel modem için alınır mı? dediğimde;
“xDSL chipseti MediaTek olan modemler Türkiye altyapısı ile pek uyumlu çalışmıyor o yüzden CRC hataları ve maksimum altyapı hızında düşüş yaşıyabilirsin ve TP-Link cihazlarına bak onlar genelde Broadcom chipsetli oluyor onlar uyumlu altyapıya uyumlu oluyor” demiş doğrumu

Ürün o evet. 2 Gigabit port AC1200 Wi-Fi 5 bir cihaz. Keenetic'in giriş seviyesi olacak DSL cihaz.

Aynı listelemede mağaza adım var, kullanıcı adım ile aynı.

Ama yine içtenlikle söylemek isterim 1500-2000 TL aralığında Hero DSL ya da Extra DSL KN-21112 bulunabilirse onu tercih edebilirsiniz.
özel mesaja bakarmısınız

Bende dx3301-t0 var; vdsl kullanırken sıkıntı yaşamadım. Mediatek işlemcili, bağlı bulunduğunuz dolap ile ilgili olabilir. bir şey diyemeyeceğim o kunuda; ben biraz şanslıyım galiba.😇

Bende dx3301-t0 var; vdsl kullanırken sıkıntı yaşamadım. Mediatek işlemcili, bağlı bulunduğunuz dolap ile ilgili olabilir. bir şey diyemeyeceğim o kunuda; ben biraz şanslıyım galiba.😇
keenetic markasının yeni cıkardığı explorer dsl hakında ne düşünüyorsunuz; 2200 liraya almayı düşünüyorum Keenetic Explorer DSL AC1200 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+ Ebeveyn Kontrol Modem Fiber VPN Router 2x1Gbit/s KN-2013 https://www.amazon.com.tr/dp/B0FWKJ...r_apin_ct_Z8CZ5FXEBHQCX2S1RMZY&language=tr-TR

Geri