TTnet aboneliklerinin bazılarında modem ücretini yansıtıp size satıyorlar. Benim şu anki modemim öyle olmuştu.Bunlar size kiralanıyor abonelik sonunda geri alırlar.
Yok onu başta sen seçip alırsan öyle. Eğer bu fiber ile birlikte verdikleri modemse geri alırlar.TTnet aboneliklerinin bazılarında modem ücretini yansıtıp size satıyorlar. Benim şu anki modemim öyle olmuştu.
Geri alıyorlar mı diye sormadım size uyar mı dedim kiralık olduğunu ben de biliyorum depremde eski evim yıkıldığı için orda fiber kullanıyordum burda adsl altyapı var 9 ay dondurdum modem bende kalıyor 9 ay millenicomda da taahhüt yokYok onu başta sen seçip alırsan öyle. Eğer bu fiber ile birlikte verdikleri modemse geri alırlar.
Hayır yok o yüzdende söyledim zaten. Bu modem değil aslında router sadece.Geri alıyorlar mı diye sormadım size uyar mı dedim kiralık olduğunu ben de biliyorum depremde eski evim yıkıldığı için orda fiber kullanıyordum burda adsl altyapı var 9 ay dondurdum modem bende kalıyor 9 ay millenicomda da taahhüt yok