Neler Yeni

Yardım Modemimin Arayüzüne Giriş Sağlayamıyorum

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Bunun sanki bir ayarı vardı, hergün modeme reset attığımda birdaha isim değiştirmek istemiyorum.
Modeme neden sürekli reset atıyorsunuz :D Sorun olmadığı sürece reset atmaya gerek yok. Açıp kapatmaktan bahsediyorsanız orası ayrı

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Modeme neden sürekli reset atıyorsunuz :D Sorun olmadığı sürece reset atmaya gerek yok. Açıp kapatmaktan bahsediyorsanız orası ayrı
D-dostum ama ben TürkNet kullanıyorum?

aLoNeDarK33

80+ Bronze
modeme zaten hiç reset atılmaz (isim şifre unutulmadığı sürece) o yüzden bişey olacağını sanmıyorum şimdide zaten şifreyi unuttunuz diye resetlemek zorunda kalmışsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun sanki bir ayarı vardı, hergün modeme reset attığımda birdaha isim değiştirmek istemiyorum.
zaten modemler sadece şifre unutulması durumunda resetlenir o yüzden şifreyi bir yere yazınki unutmayın ve reset atmakla birdaha uğraşmayın

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
modeme zaten hiç reset atılmaz (isim şifre unutulmadığı sürece) o yüzden bişey olacağını sanmıyorum şimdide zaten şifreyi unuttunuz diye resetlemek zorunda kalmışsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten modemler sadece şifre unutulması durumunda resetlenir o yüzden şifreyi bir yere yazınki unutmayın ve reset atmakla birdaha uğraşmayın
Yok sorun olduğu için modeme reset atmıştım, hazırda şifremi de değiştirdim o.O2

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Modem'e reset atmama rağmen ve açıp kapatmama rağmen, modemimin arayüzüne giremiyorum, ayrıca modemime her reset attığımda, SSID ismi değişiyor, modem arayüzünd
e girdiğimde kullanıcı adına 'admin' şifre kısmına ise 'turknet' yazıyorum ve evet daha önce modem şifresini değiştirdim fakat hatırlamıyorum
İnternet Sağlayıcım : TürkNet
Müşteri hizmetlerini ararsan bütün sorunlarını cozebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,236
Üyeler
169,550
Son üye
teoxxy
Top Bottom