Modemin arkasında yazar ama port açmak için statik ip alman gerekiyor.modem arayüzünün kullanıcı adı ve şifresini nereden öğrenebilirim port açmak istiyorum
Hayır statik ıp almasına gerekmiyor servis sağlayıcısına bağlı olarak ayda yılda bir ıp değiştiren firmalar var kablonet mesela onlarda baya uzun zaman sonra değiştiği için sorun olmuyor.Modemin arkasında yazar ama port açmak için statik ip alman gerekiyor.
Statik ip değilse gerekiyor.Hayır statik ıp almasına gerekmiyor servis sağlayıcısına bağlı olarak ayda yılda bir ıp değiştiren firmalar var kablonet mesela onlarda baya uzun zaman sonra değiştiği için sorun olmuyor.
admin admin sifre isimmodem arayüzünün kullanıcı adı ve şifresini nereden öğrenebilirim port açmak istiyorum
etikette çok sey yazıyor1.Yol : Çoğu modem, varsayılan kullanıcı adı ve şifresini cihazın altına veya arkasına yapıştırılmış bir etiket üzerinde yazar. Bu etiketi kontrol edebilirsiniz.
2.Yol : Modeminizi internet servis sağlayıcınızdan aldıysanız, kullanıcı adı ve şifre bilgileri genellikle ISP tarafından belirlenir. ISP'nin müşteri hizmetlerini arayarak bu bilgileri öğrenebilirsiniz.
Kardeşim gerekmiyor diyorsam gerekmiyor bende kullanıyorum bana mı anlatıyorsun benim sabit ıp değil ama sadece arada ayda yılda bir ıp güncellemesi yapıyorlar o zaman biraz problem yaşıyorum onun dışında modemi kapatsam da sıfırlasam da ıp değişmiyor.Statik ip değilse gerekiyor.
modemin arkasında birsürü başlık var hangisi olduğunu nereden bilicemmodem arayüzünün kullanıcı adı ve şifresini nereden öğrenebilirim port açmak istiyorum
hangisi çok şey yazıyorModemin arkasında yazar
Kullanıcı adı ve şifre kısmına bak veya hangi şirketten internet aldığını yaz buraya.modemin arkasında birsürü başlık var hangisi olduğunu nereden bilicem
wan mac
wlan mac
wlan mac(5g)
wlan ssıd(2.4)
wlan ssıd(5)
wlan security
lan mac
D-SN
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangisi çok şey yazıyor
superonlineKullanıcı adı ve şifre kısmına bak veya hangi şirketten internet aldığını yaz buraya.
yazdığım başlıklar varKullanıcı adı ve şifre kısmına bak veya hangi şirketten internet aldığını yaz buraya.