Altyapınız VDSL'se modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşır mısınız?Kullandığım modem 100 mb veriyor, ethernet ile kasaya bağladım ve testte 35 mb veriyor pc nin sistemde gözüken değerlerde 100 mb olarak gözüküyo nasıl çözeceğimi bulamadım
yanıtınız geç gördüm kusura bakmayın.Altyapınız VDSL'se modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşır mısınız?
Modem marka, modelini paylaşırsanız nerede olduğunu tarif edebilirim.
Fiber router değil mi? Hat değerlerini göremesin? Sanırım sol firması kullanıyorsun veya milleni,göknet,vf. sol altyapısıyanıtınız geç gördüm kusura bakmayın.
Model: Huawei HG255s
modem arayüzünü açtım ancak değerlerin nerede yazdığını bulamadım
100mb gösterebilir fakat senin internet paketin kaç mbps veriyor? 100 gösterip 35 mi alıyorsun. internet sağlayıcının verdiği hızı soruyorumKullandığım modem 100 mb veriyor, ethernet ile kasaya bağladım ve testte 35 mb veriyor pc nin sistemde gözüken değerlerde 100 mb olarak gözüküyo nasıl çözeceğimi bulamadım
Vodafone kullanıyorum ama bahsettiğiniz testi nasıl yapıldığını bulamadımFiber router değil mi? Hat değerlerini göremesin? Sanırım sol firması kullanıyorsun veya milleni,göknet,vf. sol altyapısı
Speedtest ookladan sofia veya bi frankfurt veya boston sunucu seçip testini atarmısın
https://www.speedtest.net/ tıklayın. Change server'E basıp frankfurt yazıp ilk çıkan sunucuya testi gerçekleştirip linki bana atınVodafone kullanıyorum ama bahsettiğiniz testi nasıl yapıldığını bulamadım
Paket 100 mb ekranıda karşımda zaten100mb gösterebilir fakat senin internet paketin kaç mbps veriyor? 100 gösterip 35 mi alıyorsun. internet sağlayıcının verdiği hızı soruyorum
https://www.speedtest.net/ tıklayın. Change server'E basıp frankfurt yazıp ilk çıkan sunucuya testi gerçekleştirip linki bana atın
https://www.speedtest.net/ tıklayın. Change server'E basıp frankfurt yazıp ilk çıkan sunucuya testi gerçekleştirip linki bana atın
35Mbps'e limitlenmiş olabilir hattın. Sozleşmen ne zaman bitiyor hocam belki sağlıyıcı değiştirmek işe yarar. Göknet altyapı sorgulama yaparmısınPaket 100 mb ekranıda karşımda zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Altyapı eski ve modeme gelen kablo eski ise normal . Bunlar hakkında bilginiz var mıKullandığım modem 100 mb veriyor, ethernet ile kasaya bağladım ve testte 35 mb veriyor pc nin sistemde gözüken değerlerde 100 mb olarak gözüküyo nasıl çözeceğimi bulamadım
O sadece ethernet portunun 100mbps olduğunu gösteriyor bendede aynısı yazıyor o internet hızın değil sadece ethernet(lan) hızı.Paket 100 mb ekranıda karşımda zaten
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Adsl vdsl 1000mb destekliyor35Mbps'e limitlenmiş olabilir hattın. Sozleşmen ne zaman bitiyor hocam belki sağlıyıcı değiştirmek işe yarar. Göknet altyapı sorgulama yaparmısın
Altyapıyı bilmiyorum ama kablo eskiAltyapı eski ve modeme gelen kablo eski ise normal . Bunlar hakkında bilginiz var mı
Adsl,vdsl 1000mbps destekliyor derken hocam?Adsl vdsl 1000mb destekliyor
Altyapıyı bilmiyorum ama kablo eski