Cat 6 kablo ile sağlıklı bir bağlantı alabilirsinMerhaba arkadaşlar. Modeme aram çok uzak nasıl bir yol izliyebilirim bağlantı için?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/tp-link...access-point-ve-menzil-genisletici-p-BD302580Merhaba arkadaşlar. Modeme aram çok uzak nasıl bir yol izliyebilirim bağlantı için?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Aynı ürünü kullanıyordum 1 sene öncesine kadar ama ip çakışması çok oluyor bağlantı vs çok kopuyor tavsiye etmem ilk başlarda güzeldi sonradan bozduSinyal güçlendiricisi alabilirsiniz.
Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları ve Özellikleri
Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici Cimri'de. Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları ve Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerine dair kullanıcı yorumlarını inceleyin ve en uygun Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici'i alın.www.cimri.com
İp çakışmasını statik ip vererek çözebilirsiniz. Efsane bir ürünAynı ürünü kullanıyordum 1 sene öncesine kadar ama ip çakışması çok oluyor bağlantı vs çok kopuyor tavsiye etmem ilk başlarda güzeldi sonradan bozdu
Kablo kullanmak istemiyorum uzak olduğu için ve sağlıklı Bi İnternet istiyorumCat 6 kablo ile sağlıklı bir bağlantı alabilirsin
Bende bunu düşünüyorum ama bilgisayara hangi WiFi adoptörünü önerirsiniz?Sinyal güçlendiricisi alabilirsiniz.
Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları ve Özellikleri
Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici Cimri'de. Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları ve Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerine dair kullanıcı yorumlarını inceleyin ve en uygun Xiaomi Mi Wifi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici'i alın.www.cimri.com
Bir üst mesajda donanımarşivi önerisi var onu alabilirsiniz fakat xiaomi alırsanız evdeki tüm wifi cihazlarına etkisi olur.Bende bunu düşünüyorum ama bilgisayara hangi WiFi adoptörünü önerirsiniz?