Neler Yeni

Modern, estetik ve sade bir Linux dağıtımı önerir misiniz?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Windows 11 gibi estetik, modern ve sade bir Linux dağıtımı arıyorum. DeepinOS var.
CutefishOS geliştirmeyi durdurdu herhalde çünkü resmi sitesi erişim dışı.

Başka var mı DeepinOS dışında?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@EFI Shell

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,316
İsim
Semih Boran
ChromeOS ve Android dışında, GNOME 43 ve üzeri kullanan herhangi bir distro olabilir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ChromeOS ve Android dışında, GNOME 43 ve üzeri kullanan herhangi bir distro olabilir.
Hocam rahatsız ediyorum ama ya ben de takıntı oldu. Bir tarafım Linux kullanmak için meraklı ama öbür tarafım ne gerek var diyor. Sizce ne yapsam? (Biraz absürt bir soru evet.)

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,316
İsim
Semih Boran
Hocam rahatsız ediyorum ama ya ben de takıntı oldu. Bir tarafım Linux kullanmak için meraklı ama öbür tarafım ne gerek var diyor. Sizce ne yapsam? (Biraz absürt bir soru evet.)
Kurmak yerine Live USB kullanabilirsin ya da VM olarak kullanabilirsin Windows üzerinden vs.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurmak yerine Live USB kullanabilirsin ya da VM olarak kullanabilirsin Windows üzerinden vs.
Ya ben en iyisi kurayım içimde kalacak yoksa :D Kendim bizzat sıkıldığımı görmezsem o içimde kalır aklımı kemirir hep :D Biraz obsesifim :D
Son olarak DeepinOS'u Win 11'in yanına kuracağım. Yani Secure Boot açık. Secure Boot açık şekilde Deepin'i kurabilir miyim?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,316
İsim
Semih Boran
Ya ben en iyisi kurayım içimde kalacak yoksa :D Kendim bizzat sıkıldığımı görmezsem o içimde kalır aklımı kemirir hep :D Biraz obsesifim :D
Son olarak DeepinOS'u Win 11'in yanına kuracağım. Yani Secure Boot açık. Secure Boot açık şekilde Deepin'i kurabilir miyim?
Deepin'i bilmiyorum ama ubuntu kuruluyor mesela secure boot ile.

hatdog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali
İlgilendiği Kategoriler
Linux Dağıtımları
işin yoksa kullanmak saçma. denemek için dual boot yapılabilir. Tek sistem olarak kesinlikle gitmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,241
Üyeler
161,257
Son üye
Kangal denen eleman
Top Bottom