Modern Warfare 2 hakkında ki düşüncelerim.

dostecann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
733
Dün olduğunu sanıyorum COD Modern Warfare 2 nin fiyatına gerçekten akıl karı olmayan bir zam geldi. Hemde oyun daha çıkmamışken. Oyunun PlayStation store da fiyatı 700 TL hâla. Eğer bir PS sahibi iseniz elinizi çabuk tutun bence. Gelelim Steam fiyatına, almayı düşünüpte almamış olanlara geçmiş olsun. Şunu söylemek istiyorum adamlara diyebileceğimiz bir söz yok bence. Yerel fiyatlandırma yapmak istememişler demek ki. Yav işte şu AAA oyunun fiyatı şu kadar demek sadece bizim tesellimiz olur. Oyunun fiyatı 70 Dolar ve şuan normalde yuvarlak hesap 1300 lira yapıyor. (1272 lira an itibari ile.) Yani hala komik bir şekilde 200 lira kârdayız. Paramızı bu kadar değersiz kılanlar utansın. Onun harici Lets Play üreticileri illaha oynayacaktır zaten, onlardan izleyeceğim. Bakalım Türkiye simülasyonu bizi daha nasıl şaşırtacak.

Çok yazık, hangi ülkede asgari ücretin 5 de 1'i bir oyuna gidiyor acaba :d oyun oynamak hobi değil bir lüks. Az kaldı sabredin.

1300 lira mı 😳😳

Oyunun fiyatı ile ilgili değil de, oyun hakkında konuşsak. Cidden sıktı çünkü.

Oyunun fiyatı ile ilgili değil de, oyun hakkında konuşsak. Cidden sıktı çünkü.
Kimse oyunu alamayacağı için (elbette alanlar var genelden bahsediyorum) Fiyatı 1100lira olan bir oyundan bahsediyoruz burda neyini konusucaz oyun hakkında? 5saatljk hikayesi olan klasik call of duty oyunu işte ekonomimiz kötü kabul et bunu

Geri