Neler Yeni

Android Modlu WhatsApp Sorunu!

MeJaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mesut
Arkadaşlar, modlu WhatsApp kullanıyordum fakat son güncelleme sonrası "Resmi Değildir" hatası alarak uygulamaya giremiyorum. Yardımcı olabilecek önerileriniz var mı?

Ekler

• whatsapp-giris-yapmak-icin-resmi-uygulama-gerekli-whatsapp-1.jpg
    whatsapp-giris-yapmak-icin-resmi-uygulama-gerekli-whatsapp-1.jpg
    125.1 KB · Hit: 68

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
C Ş
Whatapp gibi bir uygulamayı modlu kullanmak baştan bir hata zaten. Whatsapp zaten doğru düzgün gizlilik sunmazken bu gizlilik 3., 4., ... kişilerin eline geçmiş bile olabilir. Silip orijinalini yüklemen en iyisi.

DogancanYr

80+ Bronze
WhatsApp oreo ise kapandı tamamen. Kurulumdaki adımların tersini yaparak orijinal versiyona geç.

SERIAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ömer
Whatapp gibi bir uygulamayı modlu kullanmak baştan bir hata zaten. Whatsapp zaten doğru düzgün gizlilik sunmazken bu gizlilik 3., 4., ... kişilerin eline geçmiş bile olabilir. Silip orijinalini yüklemen en iyisi.
Arkadaşa katılıyorum, hiç aklına bile gelmeyecek şeyler yaşamadan orijinaline geç bencede

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Kadir Çelik
bana da aynısı oldu silmeden önce zarchiver benzeri uygulamadan sohbetin yedeğini kopyala çünkü uygulamayı sildiğinde o klasör gidecek. malum bu tür uygulamalar drive yedeği almıyor. orijinalini indirdiğinde yedeği yükleyebilirsin böylece

MeJaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mesut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet biliyorumö fakat silinen mesajlar tek tıklamalı fotoraflar bunlar bencce daha önemli benim için en azından bu yüzden kullanıyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana da aynısı oldu silmeden önce zarchiver benzeri uygulamadan sohbetin yedeğini kopyala çünkü uygulamayı sildiğinde o klasör gidecek. malum bu tür uygulamalar drive yedeği almıyor. orijinalini indirdiğinde yedeği yükleyebilirsin böylece
yok daha silmedim :) gitmemesi için telefonun verilerini pcye attım sadece whatsapp

MeJaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mesut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
WhatsApp oreo ise kapandı tamamen. Kurulumdaki adımların tersini yaparak orijinal versiyona geç.
geçmek istiyorum fakat silinen mesajları göremeyeceğim bu sefer bu yüzden çok üzücü modlu telefon kullanıyorum zaten sadece ben silinen mesajalrı tek tıklamalı resimleri indirmek veya kaydetmek istiyorum.

LineageOS​

yapan adam yeni apk yayınlayana kadar kullanamazsın
romlu telefonlar için birşeyler biliyor musunuz ?

uribiru

80+
geçmek istiyorum fakat silinen mesajları göremeyeceğim bu sefer bu yüzden çok üzücü modlu telefon kullanıyorum zaten sadece ben silinen mesajalrı tek tıklamalı resimleri indirmek veya kaydetmek istiyorum.

LineageOS​

romlu telefonlar için birşeyler biliyor musunuz ?
romlu/romsuz fark etmez whatsapp açığı kapatmış sizlik bir şey değil, geliştiricinin çözmesi gereken bir sorun.
ha wp+ muadili bir uygulama biliyor musun diye soruyorsan, hayır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom