MeJaex
80+
Dahası
Arkadaşa katılıyorum, hiç aklına bile gelmeyecek şeyler yaşamadan orijinaline geç bencedeWhatapp gibi bir uygulamayı modlu kullanmak baştan bir hata zaten. Whatsapp zaten doğru düzgün gizlilik sunmazken bu gizlilik 3., 4., ... kişilerin eline geçmiş bile olabilir. Silip orijinalini yüklemen en iyisi.
evet biliyorumö fakat silinen mesajlar tek tıklamalı fotoraflar bunlar bencce daha önemli benim için en azından bu yüzden kullanıyorum zatenWhatapp gibi bir uygulamayı modlu kullanmak baştan bir hata zaten. Whatsapp zaten doğru düzgün gizlilik sunmazken bu gizlilik 3., 4., ... kişilerin eline geçmiş bile olabilir. Silip orijinalini yüklemen en iyisi.
yok daha silmedim gitmemesi için telefonun verilerini pcye attım sadece whatsappbana da aynısı oldu silmeden önce zarchiver benzeri uygulamadan sohbetin yedeğini kopyala çünkü uygulamayı sildiğinde o klasör gidecek. malum bu tür uygulamalar drive yedeği almıyor. orijinalini indirdiğinde yedeği yükleyebilirsin böylece
geçmek istiyorum fakat silinen mesajları göremeyeceğim bu sefer bu yüzden çok üzücü modlu telefon kullanıyorum zaten sadece ben silinen mesajalrı tek tıklamalı resimleri indirmek veya kaydetmek istiyorum.WhatsApp oreo ise kapandı tamamen. Kurulumdaki adımların tersini yaparak orijinal versiyona geç.
romlu telefonlar için birşeyler biliyor musunuz ?yapan adam yeni apk yayınlayana kadar kullanamazsın
romlu/romsuz fark etmez whatsapp açığı kapatmış sizlik bir şey değil, geliştiricinin çözmesi gereken bir sorun.geçmek istiyorum fakat silinen mesajları göremeyeceğim bu sefer bu yüzden çok üzücü modlu telefon kullanıyorum zaten sadece ben silinen mesajalrı tek tıklamalı resimleri indirmek veya kaydetmek istiyorum.
LineageOS
Mesaj otomatik birleştirildi:
romlu telefonlar için birşeyler biliyor musunuz ?