mb yazan yere hocam. cpu yu da kırmızı olanlara.Alıntıyı görüntüle
Dostlar anakart kablosunu nereye takacağım yardımcı olur musunuz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Görselden anlaşılmıyor mu nereye takacağımAh he güzel kardeşim keşke aldığın psu modelini filanda yazsan da millet güzel güzel cevap yazsa.
Ben zaten biliyorum neti nereye takman gerektiğini model marka belirtirsin ki belki kullanan adam anında resme bakmadan cevap verir. Anlayamadın mı derken benim işim donanım zaten.Görselden anlaşılmıyor mu nereye takacağım
Millet o kadar MB yazmış anlayıp sen mi anlayamadın
Tamam hocam o zaman bunu sonra belirtirsiniz ben bir sorun yaşıyorum ve bunu buraya yardım amaçlı yazıyorum yazdığınız ilk şey sitem etmekBen zaten biliyorum neti nereye takman gerektiğini model marka belirtirsin ki belki kullanan adam anında resme bakmadan cevap verir. Anlayamadın mı derken benim işim donanım zaten.
Aslında ben sana sitem dolu veya iğneleyici olarak bir kasıtta yazı yazmadım öyle anlam öıksrttıysan bir şey diyemem ama içimden geçen neyse direk yazdım.Tamam hocam o zaman bunu sonra belirtirsiniz ben bir sorun yaşıyorum ve bunu buraya yardım amaçlı yazıyorum yazdığınız ilk şey sitem etmek
Sitem etmek yerine yardım etseniz altına da "Dostum bence yazdığınız yazıyı düzenleyip hangi PSU olduğunu belirtirseniz harika olur" deseniz tamamdır dostum diyeceğim
Hocam sitem zaten kötü bir anlam içermiyorAslında ben sana sitem dolu veya iğneleyici olarak bir kasıtta yazı yazmadım öyle anlam öıksrttıysan bir şey diyemem ama içimden geçen neyse direk yazdım.