Neler Yeni

Modüler PSU Anakart kablosu nereye takılacak

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
PSU: High Power SuperGD+ 750W
IMG20221012181706.jpg

Dostlar anakart kablosunu nereye takacağım yardımcı olur musunuz
IMG20221012182239.jpg

IMG20221012182232.jpg

Son düzenleme:

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ah he güzel kardeşim keşke aldığın psu modelini filanda yazsan da millet güzel güzel cevap yazsa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
MB bence motherboard kısaltması gibi geldi bana

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
2. Gorseldeki kablolari psunun fotodaki sag kismina takiyorsun diger girisi anakartin guc girisine yanlis olsa girmez zaten

orada 10 pin baska bir giriş goremiyorsun :D takabileceğin tek bir yer var bariz şekilde

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Onca pini takabilecegin yerler belli zaten, MB diye de belirtilmis.

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ah he güzel kardeşim keşke aldığın psu modelini filanda yazsan da millet güzel güzel cevap yazsa.
Görselden anlaşılmıyor mu nereye takacağım
Millet o kadar MB yazmış anlayıp sen mi anlayamadın

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Görselden anlaşılmıyor mu nereye takacağım
Millet o kadar MB yazmış anlayıp sen mi anlayamadın
Ben zaten biliyorum neti nereye takman gerektiğini model marka belirtirsin ki belki kullanan adam anında resme bakmadan cevap verir. Anlayamadın mı derken benim işim donanım zaten.

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Ben zaten biliyorum neti nereye takman gerektiğini model marka belirtirsin ki belki kullanan adam anında resme bakmadan cevap verir. Anlayamadın mı derken benim işim donanım zaten.
Tamam hocam o zaman bunu sonra belirtirsiniz ben bir sorun yaşıyorum ve bunu buraya yardım amaçlı yazıyorum yazdığınız ilk şey sitem etmek
Sitem etmek yerine yardım etseniz altına da "Dostum bence yazdığınız yazıyı düzenleyip hangi PSU olduğunu belirtirseniz harika olur" deseniz tamamdır dostum diyeceğim

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tamam hocam o zaman bunu sonra belirtirsiniz ben bir sorun yaşıyorum ve bunu buraya yardım amaçlı yazıyorum yazdığınız ilk şey sitem etmek
Sitem etmek yerine yardım etseniz altına da "Dostum bence yazdığınız yazıyı düzenleyip hangi PSU olduğunu belirtirseniz harika olur" deseniz tamamdır dostum diyeceğim
Aslında ben sana sitem dolu veya iğneleyici olarak bir kasıtta yazı yazmadım öyle anlam öıksrttıysan bir şey diyemem ama içimden geçen neyse direk yazdım.

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Aslında ben sana sitem dolu veya iğneleyici olarak bir kasıtta yazı yazmadım öyle anlam öıksrttıysan bir şey diyemem ama içimden geçen neyse direk yazdım.
Hocam sitem zaten kötü bir anlam içermiyor
Benim size sadece söylediğim şey sorunumun çözümünü dile getirip bunu sonrasında söyleseydiniz daha iyi olacağını düşünmem yani

Top Bottom