Neler Yeni

MoleculePC Neon SP Sistem Alınır mı ?

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Site güvenilirdir ama 14k ya Rx 6600 bilemedim.. Çok gibi sanki.

Vision

80+
MoleculePC'den 11400TL üstü alışveriş yapmanızı önermem.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
MoleculePC'den 11400TL üstü alışveriş yapmanızı önermem.
O konuyu açan arkadaşın cevapları bana pek tutarlı gelmedi. Sistemde ısınma sorunu olduğu belirttiğinde firmanın "bize gönderin sorunu çözüp geri teslim edelim" demesi üzerine firmanın teklifini reddettiğini belirtmiş. Yani burada firma tamamen ürününün arkasında durmuyor değil, sorunu çözmek için bir adım atıyor; fakat müşteri ürünü göndermek istemiyor. Üstelik bir çağrı merkezi çalışanının "iade almıyoruz" sözüyle tüm firmayı kötülemek saçma olur, ne kadar ismini duymadığım bir firma olsa da kim olursa olsun kendi adını kötüye çıkaracak bir hareket yapmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem konusunda ise kur seviyesi sebebiyle artık fiyatları takip edemez hâle geldik; fakat 14.000Tl R5 3600 ve RX 6600 ikilisi için pahalı gibi duruyor. Üstelik eski tip bir kasa kullanılmış.

Smoker7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Toksöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar

Vision

80+
O konuyu açan arkadaşın cevapları bana pek tutarlı gelmedi. Sistemde ısınma sorunu olduğu belirttiğinde firmanın "bize gönderin sorunu çözüp geri teslim edelim" demesi üzerine firmanın teklifini reddettiğini belirtmiş. Yani burada firma tamamen ürününün arkasında durmuyor değil, sorunu çözmek için bir adım atıyor; fakat müşteri ürünü göndermek istemiyor. Üstelik bir çağrı merkezi çalışanının "iade almıyoruz" sözüyle tüm firmayı kötülemek saçma olur, ne kadar ismini duymadığım bir firma olsa da kim olursa olsun kendi adını kötüye çıkaracak bir hareket yapmaz.

Sistem konusunda ise kur seviyesi sebebiyle artık fiyatları takip edemez hâle geldik; fakat 14.000Tl R5 3600 ve RX 6600 ikilisi için pahalı gibi duruyor. Üstelik eski tip bir kasa kullanılmış.
Açıkçası ben yeni satın aldığım üründe bir arıza varsa teknik servise gitmesini istemem, zaten yeni alınmış bir ürün neden teknik servise yollayayımki?

CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK ÜRÜNLER:​

21.Hazır Sistemler’in sipariş iptali ve iadesi mümkün değildir.

Böyle bir maddeleri varmış, bu sebeple iade almıyoruz diyorlar muhtemelen fakat üründe bir sıkıntı varsa iade almaları veya sıkıntısı olan ürünün yenisi ile değişimini yapmaları gerekiyor.

Bu arada sistem'de 14000TL'ye değecek bir sistem değil bencede. Yakında kaliteli parçalardan oluşan 5600x 3060 sistem toplanır gibi bu fiyata.

Son düzenleme:

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Açıkçası ben yeni satın aldığım üründe bir arıza varsa teknik servise gitmesini istemem, zaten yeni alınmış bir ürün neden teknik servise yollayayımki?

CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK ÜRÜNLER:​

21.Hazır Sistemler’in sipariş iptali ve iadesi mümkün değildir.

Böyle bir maddeleri varmış, bu sebeple iade almıyoruz diyorlar muhtemelen fakat üründe bir sıkıntı varsa iade almaları veya sıkıntısı olan ürünün yenisi ile değişimini yapmaları gerekiyor.
Garip bir madde, garip bir iş anlayışı. Burada olay teknik serviste ne yaptıkları. Bazı firmalar ürün teknik servise gittiğinde sorunlu parçayı onarıp gönderirken, bazıları yenisini takıp gönderiyor. Eğer yenisini takıp gönderecekse bir sorun yok; ancak bu madde de gördüğümüz kadarıyla iş anlayışları biraz farklı ve hiç öyle yapacaklarını sanmıyorum. Telefonu teknik servise göndermemenizi anlayabilirim kapalı kutu bir cihaz ve tüm bileşenler bir arada. Ancak toplama bir bilgisayarda teknik servis o kadar da saçma değil çünkü bir parçası arızalıysa çıkartıp yenisi takılabiliyor.

Top Bottom