zero_killer
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Hem renk hem de klavye tipi olarak yeterli görmüstüm bu modeli sadece gece tusları gormede problem olabilir rgb olmamasından
Odam yeterince aydınlık diyebilirim, ve rgbli olarak hiç görmedim numpadi olup böyle compact gözüken klavye. Amazondan'da artık klavye alamayacağım için seçeneğim nerdeyse kalmadı diyebilirimHem renk hem de klavye tipi olarak yeterli görmüstüm bu modeli sadece gece tusları gormede problem olabilir rgb olmamasından
sahibinden üzerinden e yooso z94 bakabilirsin 1000tl civarına bulursunuz , tabi akko kalitesi olmaz , yellow pro v3 switch ile çok güzel ses elde edersiniz ama fiyatı biraz yüksek gibi geldi bana , tabi dediğiniz özellikte fazla bir seçeneğiniz yok orası da ayrıOdam yeterince aydınlık diyebilirim, ve rgbli olarak hiç görmedim numpadi olup böyle compact gözüken klavye. Amazondan'da artık klavye alamayacağım için seçeneğim nerdeyse kalmadı diyebilirim
Bir şey sorucam, benim numpadi asıl isteme nedenim / tuşunu kullanabilmek. Klavyede bulunan mesela page up veya down tuşunu / olarak ayarlama imkanım var mı?sahibinden üzerinden e yooso z94 bakabilirsin 1000tl civarına bulursunuz , tabi akko kalitesi olmaz , yellow pro v3 switch ile çok güzel ses elde edersiniz ama fiyatı biraz yüksek gibi geldi bana , tabi dediğiniz özellikte fazla bir seçeneğiniz yok orası da ayrı
shift 7 tuşu kısayolunu kullanabilirsin veya klavyenin uygulaması varsa uygulama üzerinden herhangi bir tuş yerine makroyla atama yapabilirsinBir şey sorucam, benim numpadi asıl isteme nedenim / tuşunu kullanabilmek. Klavyede bulunan mesela page up veya down tuşunu / olarak ayarlama imkanım var mı?
Mesela home tuşunu macro ile / tuşuna dönüştürebilirim demek mi? ve yapılıyorsa da çok zor mu?shift 7 tuşu kısayolunu kullanabilirsin veya klavyenin uygulaması varsa uygulama üzerinden herhangi bir tuş yerine makroyla atama yapabilirsin
Alıntıyı görüntüle
böyle bir klavye alıp page up yerine atamak gibi
Hocam bu hangi klavye?shift 7 tuşu kısayolunu kullanabilirsin veya klavyenin uygulaması varsa uygulama üzerinden herhangi bir tuş yerine makroyla atama yapabilirsin
Alıntıyı görüntüle
böyle bir klavye alıp page up yerine atamak gibi
Zor değil uygulama üzerinden atama yapıyorsun çok basitMesela home tuşunu macro ile / tuşuna dönüştürebilirim demek mi? ve yapılıyorsa da çok zor mu?
Akko 5075sHocam bu hangi klavye?
Bir kere ayarlaman yeterli , yazılımdan veya varsa klavyeden kısayolla sıfırlamadığın sürece kullanırsınLogitech'in uygulaması gibi hep açık mı kalması lazım yoksa açık olmadığında da oluyor mu
Peki sizce hiç küçük klavye kullanmamış birisi için direkt pahalı bir klavyeden başlamak iyi mi yoksa ucuz bir klavyeyle başlamak daha mı iyi olur?Bir kere ayarlaman yeterli , yazılımdan veya varsa klavyeden kısayolla sıfırlamadığın sürece kullanırsın
Almışken kaliteli almak iyidir fakat bu vergi muhabbeti yüzünden alternatifler çok kısıtlandı , %60 a zor alışabilirsiniz ama %75 ve tkl size sorun çıkarmazPeki sizce hiç küçük klavye kullanmamış birisi için direkt pahalı bir klavyeden başlamak iyi mi yoksa ucuz bir klavyeyle başlamak daha mı iyi olur?
Bir sorum daha olacaktı, Klavyenin markası veya başka bir şeyi fark ediyor mu? ingilizce veya türkçe tuşlu olması gibi. Eğer fark etmiyorsa bunu almayı düşünüyorum deneyip alışmak içinAlmışken kaliteli almak iyidir fakat bu vergi muhabbeti yüzünden alternatifler çok kısıtlandı , %60 a zor alışabilirsiniz ama %75 ve tkl size sorun çıkarmaz